Mit lehet kezdeni más gyerekek velünk "gonoszkodó" szüleivel?
Figyelt kérdés
Büszke vagyok a gyerekeimre természetesen, de inkább tartom szerencsének, mint vmi "érdemnek", hogy külsőre helyesek, rengeteg gyönyörű, cuki kusgyereket látok én is más szülőknél. Azt meg teljesen egyéni adottságnak gondolom, hogy ki mikor miben gyorsabb, ügyesebb. Azért ìrtam ilyen hosszú bevezetőt, ne az legyen az olvasata, hogy csak dicsekszem a szuperkölykeimmel, mert nem ez a szándékom. Sokadszorra volt olyan helyzet, hogy játszótéren "beszóltak" vmelyik gyerkőcömnek más felnőttek direkt gonoszul, mert tudott vmit, amit az övé még nem.... "de te már biztos nem ennyi vagy annyi idős vagy". Ez ìgy nem tűnik nagy dolognak, de bánt, hogy az elvileg értelmes felnőtt egy szerencsétlen idegen gyerekkel szemben élje ki a frusztrációját.2014. júl. 13. 07:58
2/5 anonim válasza:
First world problem.
Tényleg ennyire nincs mit csinálnod, h ilyeneken pörögsz? Akkor ideje munkát keresned. Nem rosszindulatból mondom.
3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, valóban a lexarom tabletta remekül működik. De a miértre azért csak kìváncsi vagyok. 2. Ha ez nem rosszindulat, akkor mi? :) Van munkám, köszönöm. Örülök is neki. Meg annak is, hogy nem éhezünk, nem fázunk, stb...
2014. júl. 13. 10:36
4/5 anonim válasza:
Ezeregy oka lehet. Lehet, hogy írigyek ,lehet, hogy csak önmagukat nyugtatgatják ezzwl ,de az is lehet, hogy valóban azt gondolják ,hogy a te gyereked nagyobb az övéknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!