Miért ilyenek a mai gyerekek?
Munkahelyemen nagyon sok szülő panaszkodik,hogy egyedül kell hagynia otthon a 12-13 éves gyerekét,amíg ő dolgozik.
Hazamennek a gyerekek persze nem csináltak egész nap semmit,ültek a gép előtt.
Ők hazamennek 4-kor,kitakarítanak,mosnak,vacsit főznek,mosogatnak,kutyát etetnek stb...(persze a gyerek még mindig ül a gép előtt)
Én 25 éves vagyok és engem már 11 éves koromtól kezdve egyedül voltam otthon a nyári szünet alatt.
Reggel 8-kor keltem,kitakarítottam,elmosogattam,boltba mentem na meg persze mindig volt valami extra munkám,amivel anya megbízott!
Mindent megcsináltam és mire tv-ni leülhettem volna már megjöttek a szülők!! :)
Ennyire megváltoztak a gyerekek? Nincs már abszolút gyerekkoruk? Felháborító,hogy mit csinálnak a szülőkkel! :S
Itt egy tréfásnak látszó kép, ami valójában a valóság:
A mi gyerekkorunkban még nem volt internet. De ma már mindenki rájött hogy az információ hatalom.
Elszomorító,hogy a szülők azért is dolgoznak,hogy a lusta gyereküknek,aki egész nap a gép előtt ül,tudjanak venni egy pár nike cipőt,hogy villogjanak benne.
Szegények a belüket is kidolgozzák és este 11-kor fekszenek le,mert megcsinálják a kamasz gyerekük munkáját aztán reggel 4-kor kelnek!
hmm..
nálunk max napi 1 óra gépezés van
és mind a két nagynak van házimunkája amit neki kell végezni
de egyéb házimunkába is bevonom őket
a fiam 9 éves de imád főzni a lányom meg sütni szeret :-)
szal nem mindegy gyerek olyan !
ez szülői hiba !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!