Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a terhességem alatt condylo...

Ha a terhességem alatt condylomám volt, akkor a kisfiam is elkaphatja a HPVt tőlem?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 07:13
 1/3 zabmester ***** válasza:

Közvetlen érintkezéssel igen. Engem majdnem császároztak emiatt (az a durva, hogy szülés előtt két nappal voltam dokinál, és észre sem vette), hogy ne érintkezzen ott bőr a bőrrel, de aztán már nem volt rá idő, szerencsére nem is lett belőle semmi gond.

De ha jól értem a kérdésedet, akkor a pici már megszületett, neked pedig már nincs condylomád, ugye? Mert akkor így már persze nem kaphatja el.

2014. júl. 11. 14:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, megszuletett, nincs már condylomám. De bármikor elöjöhet..mert a virus benne van a szervezetemben.
2014. júl. 11. 15:39
 3/3 zabmester ***** válasza:
Akkor így nem :) Tünetmentesen eleve nem fertőzöl, és ha vannak tünetek, akkor is csak azon a területen, ahol a tünetek megjelennek.
2014. júl. 12. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!