Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlott levében szeretném a...

Ajánlott levében szeretném a munkáltatómnak bejelenteni a terhességem. Ti mit írtatok a levélbe?

Figyelt kérdés

#terhesség #munka terhesség alatt
2013. aug. 7. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelt XY! Alulirott Szabó Eva(született 1980. 02.14. , anyja neve Varga Zsuzsa, állando lakcím Kismackofalva, Napocska utca 3) tájékoztatom, hogy X hetes várandós vagyok, gyermekem szuletese előreláthatólag X napon várható. A terhességről szolo orvosi igazolást le elemhez csatoltak. Kérem a fentiek szíves tudomasulvetelet. Teljes dátum es aláírás.
2013. aug. 7. 09:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) Úgy tudom orvosi igazolás nem kötelező.
2013. aug. 7. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jó amit az első írt, nem kell semmi extrát írni. Esetleg ha valami nagyon gázos munkahelyed van akkor 2 tanuval is aláírathatod a levelet. Annyi, hogy Tanu1 Tanu2 Nevük címük és személyi igazolvány számuk (testvér, anyuka, szomszéd, barátnő stb.) bárki aki a közelben van.
2013. aug. 7. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csatolnám az orvosi igazolást, de valóban nem kötelező, hisz az a te személyes privát papírod. Vagy ha nem akarod tudatni hány hetes vagy akkor természetesen nem kötelező csatolnod.
2013. aug. 7. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kotelezo, de nem art. Egyrészt "bizonyíték" másrészt jol fog jönni, hogy igényeld a magzat utani adókedvezményt vele.
2013. aug. 7. 09:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nem gázos a munkahelyem, 12 éve dolgozok a cégnek, már van 2 gyermekem, csak ugye az új MT. miatt kötelező írásban is bejelenteni a terhességet.

Köszönöm a válaszokat:)

2013. aug. 7. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
.
2013. aug. 7. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!