Mást sem csípnek a rovarok mióta terhes lett és megszült? Ez már így fog maradni?
Nem, engem ugyanúgy csípnek, mint terhesség előtt.
Semmi összefüggés nincs a kettő közt.
szunyog ugyanugy csip (teny hogy kevesbe erdekel, mert hullafaradt vagyok/voltam eszre se veszem ha valami megcsip :-))).
Boljas helyen reg voltam, pont szules utan nem sokkal es megcsipkedtek rendesen.
Hangyakat konnyen tesztelheted: keress egy hangyabolyt es piszkald meg hagyd hogy csipjenek. Szerintem akkor lesz sajat tapasztalatod, a kerdest iilletoen :-).
Ha szedsz B6 vitamint, akkor az riasztahtja a verszivok egy reszet...de csak egy reszet pl. a szunyog ha van valasztasi lehetosege akkor nem teged csip meg eloszor vagy 10 szunyogbol pl. 3 nem akar feltetlenul megcsipni...
Szerencsés vagy!
Engem ugyan úgy csípnek a szunyik, és vakarózom rendesen sajnos még napok múlva is :(
hát szerintem így nincs összefüggés.
viszont mivel engem általában nem csípnek, sokat gondolkoztam, és rájöttem, hogy OLYAN SZÁRAZ A BŐRÖM, hogy ez lehet az ok. gondolom a szárazabb bőrnek nincs olyan illata, kipárolgása, előbb találják meg a más embert ezek a gyötrő szúnyogok.
barátnődnél csak annyi összefüggés lehet, hogy elég gyakori, hogy szárazabb lesz a bőr a várandósság alatt (hormonváltozás miatt. van, aki majd megőrül a viszketéstől terhesen)
ui: annyira száraz a bőröm, hogy szinte az áramot se vezetem (fogtam multimétert, ott mutatott nullát a műszer, illetve spéci indításgátlónál "sem zártam az áramkört" csak mikor az ujjam benyálaztam) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!