Leírnátok a véleményeteket a Fanna névről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem rég olvastam ezt a nevet egy internetes listán,és nagyon megakadt a szemem rajta. Az érdekelne , Ti mit gondoltok róla?
Köszönöm :)
2014. júl. 10. 16:43
1/18 anonim válasza:
nekem olyan, mintha elírás lenne (Anna vagy Fanni)
2/18 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, csak még szokatlan.
3/18 A kérdező kommentje:
Értem :)
Nekem is furcsa volt elsőre.
Köszi!
2014. júl. 10. 16:46
5/18 anonim válasza:
Nekem a lányom Fanni:D Először azt hittem, elírtad és Fannit akartál írni. Hát tényleg furcsán hangzik és szerintem nem lesz túl elterjedt, mire suliba kerül és lehet megcsúfolják, hogy elírták a nevét. Inkább legyen Fanni és becézheted Fanna-nak.
7/18 anonim válasza:
Inkább Fanna. Ez a Fanna név egy Anna-Fanni-Fanta keveréknek tűnik nekem. :D
8/18 anonim válasza:
Nem tetszik. A Fanni viszont szép név :)
9/18 anonim válasza:
Az jut róla eszembe,hogy anyuka nagyon különlegeset akart,de nagyon melléfogott.
10/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, Fanni helyett adnám, egy kicsit komolyabb és kevésbé becenév-szerű. Szóval szerintem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!