Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így fer?

Szerintetek ez így fer?

Figyelt kérdés
Az egyik témazárómat megírtam egyesre,és aznap mikor kiosztották kijavítva,kaptam egyszaktanárit is,de nem ugyanattól a tanártól.Egész nap bűntudatom volt és mikor hazamentem édesapámmal találtam szembe magam.Ugy éreztem az a legjobb alkalom arra,hogy elmondjam neki a mai nap történetét.Nagyon kiakadt és három nap szobafogságra ítélt és elvette egy hétre a mobilomat.Ja és azt mondta,hogy ha nem javítok a jegyeimen akkor eltilt a röplabdától is.Szerintetek ez tul nagy büntetés vagy ti is ezt tettétek volna édesapám helyében,esetleg ti még szigorubbak lettetek volna?Köszönöm előre a válaszokat.
2014. júl. 10. 11:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem gondoltam hogy nem lesz következménye mert tudtam hogy nem fog örülni bocsánatot is kértem tőle
2014. júl. 10. 12:45
 12/17 A kérdező kommentje:
azt mondta ne tőle kérjek bocsánatot,hanem a tanároktól,mert ha ezt nem teszem meg,akkor nem csak három plusz hét nap büntetésre számíthatok
2014. júl. 10. 13:16
 13/17 A kérdező kommentje:
ja és még annyi,hogy rossz társaságba keveredtem és ezért IS kaptam ki
2014. júl. 10. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha rossz társaságba IS keveredtél, akkor főleg megértem a szobafogságot, és azt is, hogy elvette a mobilodat. Ha eddig kitűnő tanuló voltál, akkor értelmes, jó képességű fiatal vagy, és édesapád bizonyára nem szeretné, ha elkallódnál. Nekem is van egy nálad 1 évvel idősebb fiam, és bizony ha "elfelejtené" a témazárót, nem csak a mobilját koboznám el, hanem eltiltanám szinte mindentől, a tankönyveit kivéve :( Szaktanárnak beszólás: sajnos vele is előfordult, még most is hallgatom szerte a városban, hogy egyszer két évvel ezelőtt beszólt az egyik tanárnak! Pedig bocsánatot is kért tőle, de mivel kisvárosban lakunk, hosszú évekre megjegyezték, hogy nekem égetni valóan rossz, neveletlen kölkem van. Pedig ez nem is igaz, de hiába magyaráznám, hogy az egyik osztálytársa heccelte be. (Még azt is megmondta, hogy mit mondjon a tanárnak...) Így az egész családunkat szégyenbe hozta - és ez őt is sokáig bántotta. Ugye nem akarod te is szégyenbe hozni a családodat? Mert én úgy látom, szereted őket. Az mindenképpen melletted szól, hogy őszintén bevallottad édesapádnak, hogy mi történt. Ezért lett csak 3 nap a szobafogság (+7 a nap mobilmegvonás.)Mert bízik benned, különben a rossz társaság miatt sokkal hosszabb szobafogságot adott volna! Tehát ha szereted a szüleidet, igyekezz ismét jól tanulni, és kerüld a rossz társaságot. (Bőven ráérsz az egyetem alatt a "felnőttes" dolgokra, szerintem a te korodban annyi minden klassz dolgot lehet csinálni, aminek még a szüleid is örülnének! Pl. azt is nagyon jó dolognak tartom, hogy sportolsz.)Ha ismét jó jegyeid lesznek, és látják, hogy senki sem befolyásol rossz irányba, akkor biztos nem kapsz máskor büntetést, büszkék lesznek rád és neked is sokkal jobb lesz! Egyébként mikor történt ez? Mert most épppen javában tart a nyári szünet :) Na mindegy, ha elfogadsz egy tanácsot, nyolcadikra szedd össze magad, mert a továbbtanulás szempontjából is fontos év előtt állsz. 40,nő
2014. júl. 10. 14:00
 15/17 anonim válasza:
Szerintem annyira nem nagy dolog a mobilmegvonas meg szobafogsag.. A baratokra ott a azamitogep es olyan nepszeru meg nem lehetsz h 3 napot ne birj ki logas nelkul. Viszont a mozgastol hulyeseg eltiltani mert maskepo bent kuksolnal es meghiznal. Arra vigyazz h ha jol tudom 7. Ev veget es 8. Fel evi jegyeket nezik beiratkozasnal. Sok sikert a tanulashoz, de a nyári szünet a lazításra van szval ne streszelj ilyenek miatt. :D 12/ L
2014. júl. 23. 00:16
 16/17 anonim válasza:
Bocsi hogy hülyén írtam csak mobilról vagyok és igazából pont most akartam aludni csak megakadtam a kérdésnél. Am elöző voltam.
2014. júl. 23. 00:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Röblabd@tól? De h@t az erősít! Sport az nem gépezés az :o
2015. nov. 1. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!