Fiatal kismamák/anyukák van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 10:02
21/23 anonim válasza:
Akkor jo :D szegeny parom ket lanyt vigasztalt az elejen :D Bele kell razodni az biztos :)
22/23 anonim válasza:
23 éves múltam, kisfiam 2,5 éves :)
23/23 anonim válasza:
Én már nem vagyok fiatal. 30 évesen, elsö baba, 28.hetes vagyok én is. Én már évek óta erre vágytam, mégis bizonytalan vagyok. Én is meg akartam mindent venni előre. Aztán most állítom le magam, hogy mi az amit majd csak akkor ha tényleg kelleni fog, de addig is kinézem milyen legyen, hogy ha kell csak elszalasszam apát vagy megrendeljem netről.
Szerintem az a fontos hogy teljesen rá tudj hangolodni az anyaságra és ne azt nézd miröl maradsz le.
Annus 28hkm (öreg 30 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!