Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatal kismamák/anyukák van...

Fiatal kismamák/anyukák van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 10:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Milyen értelemben nem készültetek fel?
2014. júl. 10. 11:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Én 21múltam és van egy 2,5éves kislányom :)
2014. júl. 10. 11:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Félek nem leszek jó anyuka. Meg hogy elfelejtettünk valamit megvenni neki :s
2014. júl. 10. 11:36
 14/23 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok. Szerintem nagyon kevés az a kismama, akinek egyszer se fordult meg a fejében, hogy jó anya lesz-e? Mindenki a legjobbat szeretné kihozni magából. És ne felejtsd el, h az a jó anya, aki elég jó anya!!! és nincs tökéletes. Egyébként van valami konkrét félelmed?

25+5hkm

2014. júl. 10. 11:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Ó szerintem mindenkinek ezen jár az agya maximum nem mondja el :D Amúgy meg a bevásárlással úgy is az a helyzet hogy rengeteg felesleges dolgot megveszel előre aztán később jössz rá hogy mi az amire igazán szükségetek van :D
2014. júl. 10. 11:59
 16/23 zabmester ***** válasza:

Hú, akkor én még pont fiatal vagyok, 27 évesen :) Mondjuk az én fiam már hét éves lesz ősszel, viszont most szeretnénk kistesót, remélem most sikerült is.

Ti honnan írtok?

2014. júl. 10. 12:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Budapest.
2014. júl. 10. 12:22
 18/23 zabmester ***** válasza:

Én pécsi vagyok :)

Ja, erről a bevásárlásról jut eszembe, az szerintem tuti, hogy mindenki vesz felesleges dolgokat a babájának, főleg az elsőnek, hiszen honnan tudhatná előre, hogy mi az, amit nem fog használni? Ez még gyerekenként is simán változó lehet, mert pl. az egyik imád pihenőszékben lenni, a másik meg nem marad meg benne egy percre sem, de ez még millió és egy másik dologra is igaz. Maximum annyit tehet az ember, ha valamiről kiderül, hogy felesleges, hogy megpróbálja eladni, vagy elajándékozza. Vagy ha olyan dologról van szó, akkor nem veszi meg rögtön, hanem ismerőstől kölcsön kéri (már ha van), és kipróbálja, hogy náluk bejön-e.

2014. júl. 10. 13:11
 19/23 anonim ***** válasza:
18 eves vagyok, és egy 8 hetes kislányom van. Hát segitsegunk nulla mert kulfoldon elunk parommal és a kislányunkkal. az első hetekben egütt bőgtem a lányommal estenkent. De szepen lassan belerázódtam.
2014. júl. 10. 14:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Előző nyugi nekem volt segítségem mégis sírtem vele sokat :D
2014. júl. 10. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!