Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy családdal Budapesten...

Nagy családdal Budapesten hová költöznél? (kb.3-4 gyerekkel) Családi ház, lakás, melyik kerület?

Figyelt kérdés

Hol lenne ideális lakni egy nagy családnak Budapesten?

Ha ti választhatnátok, hová mennétek?

Családi ház vagy emeleti lakás?

Fontos-e a külön szoba?

Kell-e kert, udvar, háziállat?

Melyik kerület alkalmas erre?

Minden vélemény érdekel! :)

2014. júl. 8. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi Csepel, Királyerdőn élünk 3 gyerekkel egy 3 szobás házban, 550 m2 kerttel. A nagynak külön szobája van, a kicsiknek közös, és nekünk a harmadik a férjemmel. Hévvel a belváros 30 perc, a közelben patika, ovi, iskola, boltok, minden megvan. Több szoba jó lenne, de ha lesz pénzünk, majd bővítjük a házat.

Nagyon szeretjük. Aranyosak a szomszédok, nem függök senkitől, a magunk urai vagyunk, semmi pénzért nem mennénk vissza emeletesbe már.

2014. júl. 8. 15:19
 12/12 anonim válasza:
Szia! Mi Mogyoródon élünk, 2 szintes családi házban. Régen a testvéreimmel és a szüleimmel együtt laktunk benne, most már csak a szüleimmel. Nálunk mint látod fordítva van, mert mi meg kihasználatlanság miatt szeretnénk kisebb helyre költözni. :D De visszakanyarodva. Nekünk tökéletes volt a következő szempontokból: Csendes, nyugodt a környék. Van közvetlen busz Budapestre (30 perc kb), de emellett hév is van. (Nekem másfél óra bejárni az egyetemre, de én Óbudára járok). Egyáltalán nem éreztem, hogy gond lenne a Budapestre való bejárásból. :)
2015. jan. 12. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!