Milyen a nemi életetek a szülés után? Változott valami sűrűség hosszúság (elöjáték van, nincs?
2 szülésen vagyok tul apás volt mindkettő.
jelenleg a libidóm nem nagy hiszen szoptatok.
előjátékot nem szeretem mert mire beindulok addigra a gyerekem felébred és kezdhetjük elölröl.
nekem heti 2 böven elég a páromnak lehet napi egy nem is lenne sok
férjem 3
2 én meg 30
férjem 32
én meg 30 éves vagyok
Első gyerek után akkor élveztem újra igazán a szexet, amikor visszaálltak a hormonjaim (miután elkezdtem újra menstruálni), nekem nem a szoptatástól függött, akkor még jó pár hónapig szoptattam utána. Addig szexeltünk, nem mondom, hogy rossz volt, inkább kicsit semmilyen, már kezdtem teljesen kétségbeesni.
A második gyerek után, ááááá. Velünk alszik egy szobában, éjjelente kb 5ször kel, hulla vagyok, a hormonjaim sem álltak vissza, a nagy extra hisztis, dackorszak közepe (2,5 éves, a kicsi meg 5 hónapos), ő nappal merít le teljesen. A kicsi amúgy végigüvöltötte az első 3 hónapot olyan hasfájós volt, 4 hónaposan pedig már kijött 2 foga, akkor amiatt üvöltött, most jön a harmadik, hát gondolhatod milyen a szex. Egy nagy NULLA.
:((((((
Se hely, se idő, se alkalom, hogy igazán belejöjjünk. Ha elkezdünk szexelni (hullafáradtan), tuti felkel valamelyik gyerek. Valamikor csak jobb lesz ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!