Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok így gyereket?

Vállalnátok így gyereket?

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk kisbabát, de ő még azt mondja, hogy várnunk kellene, amíg jobb lesz a helyzetünk. Szerintem ennél sokkal rosszabb helyzetben élők is vállalnak gyereket, és felnevelik tisztességben.

A párom egy cégnél dolgozik, ahol olyan 150-180ezret keres, mellette néha vannak maszek munkái, egy jó hónapban ezzel még összeszed akár 50-100ezret is. Én főiskola mellett dolgozok, nem sok ugyan, de 70ezret én is keresek. Lakásunk ugyan nincs, ő az édesanyjával él. Nekünk van egy házunk, ahova mehetnénk, de az 100km-re van a lakhelyünktől. Szülői segítség mindkét oldalról van, kocsi, biztos állás van.

Ti így vállalnátok gyereket, vagy várnátok, amíg összekaparjuk a pénzt egy saját lakásra?

2014. júl. 7. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Hova költöznétek?Abba a lakásba?Akkor a munkahellyel mi lenne?
2014. júl. 7. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Saját lakás nélkül talán vállalnék, de házasság és pár év együttélés nélkül nem.
2014. júl. 7. 21:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem szívesen költöznénk oda, de ha minden kötés szakad..

Eddig 2 verzió van, vagy oda költözünk, a páromnak valószínű ott is lenne biztos munkahelye. Vagy pedig a páromék lakásába, csak ugye ott az anyós.. :/

2014. júl. 7. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én örülök, hogy hallgattam a férjemre, és lett házunk, meg normális munkahelyem nekem is, így született meg a fiunk. Így normális gyedet kapok, és nyugodtan alszom, mert a saját házunkban élünk.

Együttélés nélkül semmiképpen sem szülnék senkinek gyereket. Tényleg lakva ismeri meg az ember a másikat.

És ennyi pénzből szűkösen lehet kijönni, ugye tudod?

2014. júl. 7. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem,hogy döntsétek el hol akartok lakni,költözzetek össze,és ha minden rendben körülöttetek,akkor jöhet a baba.
2014. júl. 7. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együt? Amúgy én sem vállalnék gyermeket úgy, hogy nem élek a leendő apával. Albérlet a lakóhelyhez, munkához kôzel? A másikat meg kiadni albiba.
2014. júl. 7. 21:28
 7/10 anonim válasza:
100%
Ha valamelyik fél azt mondja, várni kéne, akkor várj! Nem véletlenül mondja ezt, lehet nem olyan stabil a kapcsolatotok, mint hiszed...
2014. júl. 7. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Amiatt nem vállalnék semmiképp gyereket, mert még nem éltek együtt.

Költözzetek össze, nézzétek meg, megy-e az együttélés. Teljesen más úgy egy párkapcsolat.

2014. júl. 7. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

ilyen helyzetbe biztos, hogy nem.

párod munkája ugrik ha 100km-re költöztök, marad a te gyeded ami nem elég 3 embernek...

először költözzetek össze, azt se tudjátok még, hogy tudtok-e együtt élni. nem kell saját lakás, albérlet is lehet, nem ezzel van a baj, de ti még együtt sem laktok, akkor hova még gyerek?

menjetek albérletbe, tegyetek félre pár százezret, aztán majd meglátjátok. ha havi 50et legalább el tudtok tenni minden hónapban 1 évig közös kasszán, akkor szerintem bele lehet vágni.

2014. júl. 7. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:

1. együtt sem éltek

2. nincs munkaviszonyod

3. nem saját lakás kell, csak lakva ismered meg!

2014. júl. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!