Vállalnátok így gyereket?
A párommal szeretnénk kisbabát, de ő még azt mondja, hogy várnunk kellene, amíg jobb lesz a helyzetünk. Szerintem ennél sokkal rosszabb helyzetben élők is vállalnak gyereket, és felnevelik tisztességben.
A párom egy cégnél dolgozik, ahol olyan 150-180ezret keres, mellette néha vannak maszek munkái, egy jó hónapban ezzel még összeszed akár 50-100ezret is. Én főiskola mellett dolgozok, nem sok ugyan, de 70ezret én is keresek. Lakásunk ugyan nincs, ő az édesanyjával él. Nekünk van egy házunk, ahova mehetnénk, de az 100km-re van a lakhelyünktől. Szülői segítség mindkét oldalról van, kocsi, biztos állás van.
Ti így vállalnátok gyereket, vagy várnátok, amíg összekaparjuk a pénzt egy saját lakásra?
Nem szívesen költöznénk oda, de ha minden kötés szakad..
Eddig 2 verzió van, vagy oda költözünk, a páromnak valószínű ott is lenne biztos munkahelye. Vagy pedig a páromék lakásába, csak ugye ott az anyós.. :/
Én örülök, hogy hallgattam a férjemre, és lett házunk, meg normális munkahelyem nekem is, így született meg a fiunk. Így normális gyedet kapok, és nyugodtan alszom, mert a saját házunkban élünk.
Együttélés nélkül semmiképpen sem szülnék senkinek gyereket. Tényleg lakva ismeri meg az ember a másikat.
És ennyi pénzből szűkösen lehet kijönni, ugye tudod?
Amiatt nem vállalnék semmiképp gyereket, mert még nem éltek együtt.
Költözzetek össze, nézzétek meg, megy-e az együttélés. Teljesen más úgy egy párkapcsolat.
ilyen helyzetbe biztos, hogy nem.
párod munkája ugrik ha 100km-re költöztök, marad a te gyeded ami nem elég 3 embernek...
először költözzetek össze, azt se tudjátok még, hogy tudtok-e együtt élni. nem kell saját lakás, albérlet is lehet, nem ezzel van a baj, de ti még együtt sem laktok, akkor hova még gyerek?
menjetek albérletbe, tegyetek félre pár százezret, aztán majd meglátjátok. ha havi 50et legalább el tudtok tenni minden hónapban 1 évig közös kasszán, akkor szerintem bele lehet vágni.
1. együtt sem éltek
2. nincs munkaviszonyod
3. nem saját lakás kell, csak lakva ismered meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!