Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 4 héttel szeretnén...

Szülés után 4 héttel szeretnénk újra együtt lenni. Tippek?

Figyelt kérdés
Azok válaszát várom, akik szülés után nem várták ki a 6 hetet! Köszi! (természetes szülés, első, volt gátmetszésem, ha számít)

2014. júl. 6. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Nézd csak nyugodtan hülyének az orvost, szexelj, majd vidd a szétszakadt valagadat összevarratni az orvoshoz, majd írjál ki kérdést, h milyen bunkón viselkedett veled :DD
2014. júl. 6. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
arról nem is beszélve, hogy védekezés és szoptatás mellett is teherbe eshetsz, és egy nem teljesen ép méh nem éppen felkészült még egy új terhesség fogadására.
2014. júl. 6. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

ha már így kéred, hogy tippeljek...

méheden ugye nyílt seb van (ezért kell 6 hetet várni), azt jól megtöfködi a férjed, bereped, begyullad az egész méhed, kb. 2 hónap antibiotikum, szex mentesség és jó esetben semmi életre szóló következmény.

a gátsebed meg nyilván bereped, jó kis heges pcid lesz, aztán majd nem leszel hajlandó egyáltalán az együttlétekre mert milyen gáz, hogy nagy heg buggyan ki a micsodádból.

nem tudom, majd azért írd meg, hogy jól tippeltem-e ;)

2014. júl. 6. 19:29
 14/17 zabmester ***** válasza:
Fura, mert nekem pl. csak KÉT hetet mondott az orvos, én akkor nem is tudtam, hogy másoknak hatot szoktak mondani. Mondjuk én még túl is teljesítettem a hat hetes elvárást, de annak más oka volt.
2014. júl. 7. 11:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Általában a gyerekágyi folyás 6 hétig tart. Van, akinek rövidebb, van akinek hosszabb ideig. Az az orvos, aki 2 hét szexmentességet javasolt, az biztos jós is.

Elhiszem, hogy ezt mondta, de hidd el, hogy 6 hét az az átlag gyógyulási idő. Nem éri meg kockáztatni!

2014. júl. 7. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon óvatosan,szerintem síkosítóval és GUMIVAL mindenképp!A fertőzések elkerülése végett.
2014. júl. 7. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

1. tipp: Itt ne írj ki ilyen kérdést,mert gyorsan lehurrognak,hogy felelőtlen volnál.

2. tipp: Csak akkor szeretkezzetek,ha már rózsaszínes folyásod sincs! Miért? Mert a méhlepény leválásakor seb marad a méhfalon. Ez vérzik napokig. Ahogy összehúzódik a méhed,gyógyul a sebed,úgy lesz egyre kevesebb a vérzés,majd elhalványuló. A rózsaszínes folyás még azt jelzi,hogy nem gyógyult be a seb.

3. tipp: védekezzetek ha nem akartok újabb lurkót! Ilyenkor bármikor lehet peteérés,nem befolyásolja a szoptatás a menstruációt, amit ugye peteérés előz meg,szóval az első menstruáció jelentkezése előtt teherbe eshetsz!!

Üdv: aki egyszer sem várta ki a 6 hetet,2x gátmetszett,boldog,egészséges 4 gyerekes anyuka

2014. júl. 8. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!