Az durva ha papíron elválunk azért hogy sikerüljön saját lakást venni?
szerintem nem.
Amúgy ez a házasság dolog tök felesleges, mi 18 éve élünk együtt papír nélkül, van 2 gyerekünk.
Lehet,hogy kimennek ellenőrizni,de sokmindent nem tehetnek,még ha nyilvánvaló az együttélés akkor sem.A multkor olvastam,hogy egy ilyen esetben kimentek az önkormányzattól egy családhoz akik állítólag külön éltek.A férjet gatyában találták ahogy feküdt az ágyon és leste a TV-t.Azt mondták,hogy szerelte a csapot,vizes lett a ruhája,arra vár,hogy száradjon....
Semmit nem tehettek...
Nekem nem biztos de a férjemnek igen.Én max pályázhatok szoc lakásra,azt könnyebb egyedülállóként megszerezni az biztos.De nálunk inkább a férjem venne lakást vagy házat mint egyedülálló,igy semmiképpen nem boldogulunk sajnos.
Még egy kérdés...ha esetleg a válás mellett döntünk akkor én lemondhatok a gyerektartásról?csak azért kérdezem mert ha a bank esetleg problémázna akkor ez ne legyen gond nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!