Az durva ha papíron elválunk azért hogy sikerüljön saját lakást venni?
Felénk(Borsodban) sokan csinálják ezt, még a gazdag kivagyok-mivagyok emberek is, csak nem mondják senkinek, hogy elvannak válva. Kapják a pénz, segélyt vagy támogatást és mégis együtt élnek boldogan.
Tehát szerintem nem durva.
Nekem speciel kötél szakad akkor megtenném.De ha minden kötél szakad akkor megtenném.Hallottam olyanokról akik azért váltak el,hogy kettő szolgálati lakást kapjanak,aztán meg megvették fillérekért.Én is egy ilyen volt honvédségi potyalakásban élek,igaz ezt nem mi szereztük.És olyanokról is hallottam akik akkor válnak el amikor a gyerekek fősulira mennek,ugyanis így több az ösztöndíj,és talán kevesebbet is kell fizetni.
Ha megcsináljátok, akkor ne mondjátok el senkinek,hogy elváltatok,akkor nem zavar úgy benneteket sem.
Előző vok,bocsi a bugyuta mondatokért a hüle macska ráfeküdt az egérre miközben írtam.:)
Helyesen az első mondat:engem speciel zavarna,ha ilyenért elválnék,de ha minden kötél szakad akkor megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!