Szülnétek csak azért harmadik babát, hogy mózeskosaras babakocsija legyen?
Az első 2 gyereknek nem volt mózsekosaras babakocsija, és sajnálom, hogy kimaradtam belőle. Most viszont azt vennék, ha lenne mégegy baba. Szülnétek azért?
Anyagilag minden rendben van
NEM!!! Csak ezért nem szülnék 3. babát!
Ha anyagilag rendben vagytok, akkor vegyél mózeskosaras babakocsit és tologasd csak úgy üresen, az érzés kedvéért. :) Ez sem nagyobb hülyeség, mint amit Te írtál.
Az én életemből meg kimaradt a nagy esküvő, habos-babos ruhával (mert csak kéttanús volt). Sajnálom, hogy kimaradt az életemből, de pusztán ezért nem fogok elválni, és újra férjhez menni.
Új terhességet sem vállalnék pusztán azért, hogy az álmaim babakocsijában tologathassam.
Vegyél egy sírós tescos babát és vegyél mózeskosaras babakocsit neki.
Így bepótolhatod amiből kimaradtál.
Nekem egyáltalán nem jött be a mózes, ki nem állhatom, kb. 2 hónapig használtam. Gyereket meg azért szültem, mert vágytunk rájuk.
Irigyelhetnélek akár, hogy anyagilag minden rendben, de nem tudlak. Egy újabb példa arra, hogy a pénz bizony nem pótol egyéb létfontosságú funkciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!