Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtok nekem szép egyedi...

Tudtok nekem szép egyedi kisfiú neveket? Minnél rövidebbet.

Figyelt kérdés
Ádám Andor lesz de szeretnénk egy 2. nevet mert apuka és nagypapa is Andor:)

2014. júl. 1. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többiekkel, a három név már felsorolásszerű volna... De ha nagyon muszáj, akkor esetleg Leó?
2014. júl. 1. 12:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha nem Andor lenne, hanem valami hasonló pl András, Armand, André.

Így tuti tudnátok kinek szóltok, nem kéne a Kis Andor vagy a Nagy Andor vagy a Legkisebb Andornak hívni :)

Nekem az András tetszene a legjobban mert lehet becézni pl Andris és így is hasonlít az Andorhoz.

2014. júl. 1. 12:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Bánk, Dés, Gál, György, Márk, Mór, Örs, Pál, Zsolt
2014. júl. 1. 14:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is legyen Márk. :)
2014. júl. 1. 14:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Az Andor után Andrást vagy Antalt nem adnék. Valami olyan kéne, aminek "csattanós" a vége, és szépen lezárja a nevet. Pl. a #13 nagyon jókat írt.

Bánk, Vajk, Botond, Solt/Zsolt, Zoltán, Szilárd, Szabolcs, Bálint, ...

2014. júl. 1. 15:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok... az Andrást én nem úgy értelmeztem, ahogy a kérdező feltette a kérdést. Inkább az az Andor helyett választanám, bár az is szép név (de nem vagyok híve annak, hogy ugyanaz a név apáról fiúra szálljon). És szintén nem adnék második keresztnevet, mert az valóban sok.
2014. júl. 1. 18:02
 17/21 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöldkezecske:) az esélyes nevek Noel nagyon tetszik de annyi embernek ez a neve Áron Ábel Noé.
2014. júl. 1. 18:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne úgy nézd, hogy a Noel gyakori, úgyis Andornak hívjátok majd nem? Az meg ritka, bár nem nálatok :)
2014. júl. 1. 18:47
 19/21 A kérdező kommentje:
ez igaz:)))
2014. júl. 1. 21:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Zente, Noel, Kolen
2014. júl. 5. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!