Tudtok nekem szép egyedi kisfiú neveket? Minnél rövidebbet.
Az én fiam Ádám(apja után) Noel. De sokak tuti lepontoznak a Noel miatt,de nekünk ez tetszett :) !
Amit még adtam volna:
Ábel
Áron
Noé
Nimród
Az en véleményem szerint, ha mar mindenképpen harom nevet akarsz, akkor valami különlegesebb, hosszabb nevet válassz es az legyen az elso keresztneve. Pl Ádám Bernárd Andor
Rövid nevek amúgy: Aba, Ali, Ata, Bàn, Ben, Bod, Cvi, Dés, Dov, Ede, Éli, Erk, Ete, Gál, Hős, Ivó, Jób, Kál, Kos, Lél, Leó, Mór, Odó, Ond, Örs, Pál, Sém, Som, Tar, Tas, Teó, Údó, avid
OFF Hat mit mondjak, nem piskóta nevek vannak....
Szia!
Szerintem is egy 2. keresztnévvel már nagyon felsorolás jellege lenne a kisfiatok nevének,de mondjuk, ha neked is egyszerű veteték neved van,akkor kaphatná kötőjelesen, vagy más összeállításban, így mégsem lenne teljesen ugyan az,mint apának vagy nagyapának a neve...bár azzal sincs gond, ha ugyan az a nevük persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!