Hova menjen nyaralni akinek 2-nél több kisgyereke van?
Minden ötlet jól jön, 4 gyerekünk van, a legkisebb 1 éves, a többi 3 és 5 a legnagyobb 10.
Hova menjünk nyaralni, hogy mindenkinek jó legyen, kényelmes legyen, olcsó legyen?
Külföldön még nem voltunk a gyerekekkel, de olyan szívesen elmennék már, de nem tudom, nektek mi a tapasztalatotok.
Eddig minden éven lementünk a Balatonra, mert anyósoméknak volt ott nyaralójuk, de most már nincs meg.
Kérlek írjatok ötleteket, saját tapasztalatot, köszi!
A nyaralás mindig pénz és igény kérdése.
Akárhova tudok menni, csak legyen megfelelö pénz az igényeiteknek.
Gondold végig mi lenne az amit szeretnél, és amire képessek a gyerekek is. Mi lenne az igények, szálloda, apartman, camping, önállátó, teljesellátás...
Pl ha nagyon látni akartok új országot,új vidékeket, akkor bele megy az ember abba, hogy önellátó, és olcsó szállás(ha nincsen többre pénz), de egy pihentetö nyaralásnál nem megoldás az önellátás olcsó szállás, mert akkor az lesz belöle, hogy te fözöl, takarítasz a 4 gyerek után és fáradtabban mész haza mint ahogy eljöttetek.
Én tuti félpanzióra mennék, nem főznék nyaralás alatt ennyi embernek :) Sok helyen 6 éves korig ingyenes a szállás, így a kaja is. Külföldön is meg kéne érdeklődni meddig ingyenes.
Szeritnem egy jó homokos tengerpartot nagyon értékelnének :) lehet sarazni rendesen :)
Kedves Kérdező!
Én busszal mentem külföldre mindig és ezért sok a tapasztalatom. Ebből adódóan mindenképpen várnék a legkisebbek miatt, amíg be nem töltik a 4-5 évet. 1000 kilométeres utat nehezen bírják, főleg, ha mozgékonyak. Minimum 20 órás egy ilyen út, viszont nagyon szép. Amikor eljön az az idő, akkor érdemes elindulni. Addig csak belföldet ajánlom, vagy Horvátországot.
Érdemes ilyen független oldalakat is böngészni, mert sok hasznos dolgot meglehet tudni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!