Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova menjen nyaralni akinek...

Hova menjen nyaralni akinek 2-nél több kisgyereke van?

Figyelt kérdés

Minden ötlet jól jön, 4 gyerekünk van, a legkisebb 1 éves, a többi 3 és 5 a legnagyobb 10.

Hova menjünk nyaralni, hogy mindenkinek jó legyen, kényelmes legyen, olcsó legyen?

Külföldön még nem voltunk a gyerekekkel, de olyan szívesen elmennék már, de nem tudom, nektek mi a tapasztalatotok.

Eddig minden éven lementünk a Balatonra, mert anyósoméknak volt ott nyaralójuk, de most már nincs meg.

Kérlek írjatok ötleteket, saját tapasztalatot, köszi!

2014. jún. 30. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Olaszorszag, pl. Rimini környéke. Homokos a tengerpart, nagyon lassan mélyül a víz, nincsenek hullámok így kisgyerekeknek ideális.
2014. jún. 30. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:

A nyaralás mindig pénz és igény kérdése.

Akárhova tudok menni, csak legyen megfelelö pénz az igényeiteknek.

Gondold végig mi lenne az amit szeretnél, és amire képessek a gyerekek is. Mi lenne az igények, szálloda, apartman, camping, önállátó, teljesellátás...

Pl ha nagyon látni akartok új országot,új vidékeket, akkor bele megy az ember abba, hogy önellátó, és olcsó szállás(ha nincsen többre pénz), de egy pihentetö nyaralásnál nem megoldás az önellátás olcsó szállás, mert akkor az lesz belöle, hogy te fözöl, takarítasz a 4 gyerek után és fáradtabban mész haza mint ahogy eljöttetek.

2014. jún. 30. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Én tuti félpanzióra mennék, nem főznék nyaralás alatt ennyi embernek :) Sok helyen 6 éves korig ingyenes a szállás, így a kaja is. Külföldön is meg kéne érdeklődni meddig ingyenes.

Szeritnem egy jó homokos tengerpartot nagyon értékelnének :) lehet sarazni rendesen :)

2014. jún. 30. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Mikor én pici voltam (3-4-5 éves), akkor Horvátország homokos partjait látogattuk meg. Sajnos csak egyre emlékszem, Rab-szigetre, ott sok volt a kisgyerekes család. S mellesleg nem is drága.
2014. jún. 30. 19:11
 5/7 Szabó Sándor Zsolt válasza:

Kedves Kérdező!

Én busszal mentem külföldre mindig és ezért sok a tapasztalatom. Ebből adódóan mindenképpen várnék a legkisebbek miatt, amíg be nem töltik a 4-5 évet. 1000 kilométeres utat nehezen bírják, főleg, ha mozgékonyak. Minimum 20 órás egy ilyen út, viszont nagyon szép. Amikor eljön az az idő, akkor érdemes elindulni. Addig csak belföldet ajánlom, vagy Horvátországot.

Érdemes ilyen független oldalakat is böngészni, mert sok hasznos dolgot meglehet tudni:

[link]

2014. jún. 30. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki konkrét helyet tudna, ahol volt nyaralni akár a horvát vagy a bulgár tengerparton, oda kocsival kimennénk, mert igen busszal ennyi gyerekkel gázos lenne, de kocsink kényelmes 7 személyes, úgy gondoltam elmennénk tengerpartra magunktól, csak gőzöm sincs hova érdemes.
2014. júl. 2. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen homokos tengerpart, akár olaszország ott elég sok ilyen hely van, Riminibe sokan mennek, bár én nem voltam ott. Horvátország már kavicsos, ott több helyen is voltam, de kövek kavicsok vannak a tengerparton, kisgyerekkel nem ajánlom. Viszont van homokos partja is úgy tudom Lopar, Rab sziget, de ezeknek nézz utána, tuti legyen.
2014. júl. 2. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!