Miért nem egyértelmű sokak számára ha mérgezés áll fent a gyereknél ne kérdezősködjenek hanem vigyék kórházba?
Nálunk a fiam beleharapott egy mosópárnába. Hogy a torkán ment-e le, azt nem tudom, de a szája olyan szagú volt. Nos, hívtam a mentőket be is vittek minket. Megállapították hogy nincsen baja, de van egy protokoll ami szerint a tisztítószer/méreg alapján elő van írva, hogy kit kell bennt tartani, vagy kit engedhetnek el. Ebben olyan anyag volt, ami a légzést veszélyeztetheti ezért röntgent csináltak és egy napig bennt tartottak a biztonság kedvéért.
Tulajdonképpen a nőverek rá sem néztek a gyerekre, annak ellenére, hogy légzési problémát okozhat, én őriztem a gyereket.
Ezen felül, betettek egy tüdőgyuszis és egy fosos-hányos vírusos gyerek mellé egy szobába. A nagyért, alig találtam valakit aki elmegy oviba, habár nyilván ez nem szempont egy tényleges vészhelyzet esetén. A lényeg az az, hogy másnap kiengedtek. A dokit kérdeztem, hogy egyáltalán jól tettem, hogy hívtam -e a mentőt. Azt mondta "ártani nem árt". Utána meg egy hétig izgultam, hgy nem-e kapta el valamelyik gyerektől a betegséget.
Remélem nem lesz legközelebb, de ha mégis, én a gyerekorvost fogom hívni elsőként! Ha nincs baja, inkább otthon őrzöm a gyereket, mint a kórházban székről éjszakázva, mert egy hajszálnyival sem lettünk beljebb azzal hogy bent tartották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!