Van olyan naptej/napvédő ami nincs tele mindenféle káros anyaggal és mégsem olyan drága (tehát mondjuk 2000ft körül mozog)?
Ami teljesen természetes napvédő anyag, az a tiszta kakaóvaj. Igaz, hogy az csak kb 5-6 faktoros naptejnek felel meg, viszont tuti hogy nem tartalmaz mindenféle vegyszert.
Abban ne bízz, hogy olcsón kapsz jó cuccot: ha minőségi, biztonságos kencét keresel, akkor az pénzbe kerül. Itt van pl pár 2500 Ft-tól: [link]
Mi nem használunk semmit, az is igaz, hogy amint tavasszal kijött a jó idő, már mentünk is ki az udvarra, egész nap kint vagyunk (2 és 4 évesek a gyerekek), így nem égtek még le.
A tiszta kakaóvajnak nincs komoly napvédő hatása.Nagyon jó bőrápoló,de leégés ellen nem véd.
Én is dm-est vettem,de a babylove márkájút,50 faktoros,1800 Ft körül volt 150ml.
köszönöm!még utána nézek jobban az összetevőknek,de szerintem mi is maradunk a dm-esnél,máshol is azt olvastam,hogy jó.
Amúgy én is szoktattattam őket a naphoz,nincsenek leégve,meg igyekszem belülről is erősíteni,úgy tudom pl a répa kimondottan jó ebben az időben!
végülis sima alverde-t vettem,30 faktoros,75 ml, nincs benne szintetikus illatanyag,színezék,tartósítószer,ásványi olaj,szilikon,parabén és állati eredetű összetevő.
1500 ft volt
csak gondoltam leírom ha valakit még érdekelne a kérdés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!