Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesseg alatt meddig csinaln...

Terhesseg alatt meddig csinalnak rakszurest?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) 15hetes terhes vagyok es marciusban jart le a rakszuresem. Aprilisban mikor mentem vizsgalatra megallapitotta a doki az 5hetes terhesseget es azt mondta o most nem veszi le a mintat. Azota se kerdezte senki. Nem veszelyezteti a magzatot a mintavetel??! Sok mindent olvastam nem tudok kiigazodni. :(
2014. jún. 26. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyik terhességemnél sem csináltak rákszűrést,pedig már nekem is lejárt. Viszont sok ismerősömnek az első hüvelyi ultrahang vizsgálat mellett megcsinálták a rákszűrést is,szerintem orvosa válogatja...nem hiszem hogy veszélyeztetné a magzatot,akkor nem csinálnák.
2014. jún. 26. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Jajj nem lesz semmi baja a magzatnak.Nekem 6 hetesen kérdezés nélkül levette és kész.Szerintem kérdezz rá! Ennyire ne paráz fognak még kézzel vizsgálni és másokból kenetett venni és akkor sem lesz baja a magzatnak.33hkm
2014. jún. 26. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem nem vette le, aztán tanácsadásn beírták a kikönyvembe,hogy citológia?

így kénytelen volt levenni a 18. heti uh előtt.

2014. jún. 26. 21:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat holgyek!! :)
2014. jún. 26. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
26hetesen vette le a kenetet a rákszűrésre semmi baja nem lett a kislányomnak :) 14hónapos
2014. jún. 26. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:

26 hetes voltam, mikor levették.

Mar 7 hónapos, egészséges baba :)

2014. jún. 26. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem vették le várandósan. Szerintem nem egyértelmű, hogy nem árt, hiszen néhány orvos valamiért nem teszi.
2014. jún. 26. 21:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok,ment a zold :)
2014. jún. 26. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Nekem azt mondta az orvosom, hogy terhesség alatt illetve szoptatás alatt, nem mutat pontos eredményt, ezért értelmetlen ekkor végezni. Ő az István korház főorvosa volt
2014. jún. 27. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!