Hogy tetszik nektek a Benett név?
Figyelt kérdés
Nektek tetszik ez a fiú név?2014. jún. 26. 17:47
22/27 anonim válasza:
436 gyereknek adták első névnek 2013-ban, az azért nem annyira rengeteg pl. Bence 1667 volt. Ha nektek tetszik akkor adjátok, nehogy már aszerint dönts, hogy mit írnak/írunk
23/27 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik ez a név de még csak 16 éves vagyok nem szeretnék mostanába gyereket. :)Csak kérdeztem.Én is onnan hallottam hogy Sebestyén Balázs így nevezte el a kisfiát.De itt a környékünkön senkit nem hívnak így de még csak pl.strandon,játszótére,parkba stb. se hallottam még hogy így hívták volna a gyerekeiket.
2014. jún. 27. 12:28
24/27 anonim válasza:
Oh akkor mire te szülés közelében kerülsz, már nem lesz olyan felkapott név :)
27/27 anonim válasza:
Imádom ezt a nevet én még azt se tudtam h Balázsnak van fia :D nekem ez így kimaradt :D Ha fiam lesz (majd egyszer) tuti h Benettnek fogják hívni :) És a második neve a Marcell lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!