A Natasát, hogy lehet becézni a Natin kívül?
Figyelt kérdés
A lányomat Natasának szeretnénk elnevezni, de kiráz a hideg a Nati becenévtől. Valakinek van ötlete?2014. jún. 26. 11:40
2/9 A kérdező kommentje:
Uhh, ez nagyon aranyos :D Köszönöm ! :D
2014. jún. 26. 11:45
4/9 anonim válasza:
az angol Natasha ismerőst Tashanak vagy Tashnak becézték (bár magyarul elég hülyén néz ki, hogy Tasa:)
de amúgy, ha nem tetszik a becenév, ne használd, hívd a teljes nevén. én ismerek Krisztinát, aki születésétől kezdve Krisztina, és nem hívták otthon soha Krisztinek, Krisztának.
6/9 anonim válasza:
Egy Natasa ismerősöm van, ő Sasi lett. :)
7/9 anonim válasza:
Lányom Natália. (Nekem a Natasa túl Oroszors, olyan kemény hangzású)
Nati, Natika, Natus, Nata, Natika, Lia, Lina
8/9 anonim válasza:
Nasa, Nasi, Nana, Tasi, Szasza (Sasából)
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez tipikusan egy olyan név, ami a teljes alakjában a legszebb. :)
Egyébként én a Nasiról rögtön az ételre asszociálok... Olyan ez, mint a Patríciánál a Pati: az számomra a pattanást jelenti.
Lehet esetleg Natus, Nana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!