Hogyan lehet becézni a Réka nevet?
Nem kell becézni, az gáz, ha előre ki kell találni egy becenevet. Egy becenév akkor jó, ha jön magától.
Réka az Réka :) de lehet majd Tündérke, Cica, stb.
Vagy Rékuci vagy Rékocs(ka).
Én Réka vagyok és nagyon nem tetszenek a becenevek, amiket kitalálnak, de elviselem, mert a barátaim. :)
Réki,(ez nagyon irritáló)Rékuc, Kuci, Rékus (ezt is utálom)
A Réka eleve kicsinyítő képzős név, tehát teljesen felesleges még csűrni csavarni egy becenévvel.
szintén Réka... :)
utálom, hogy becézhetetlen nevem van. mindig szerettem volna, ha lenne becenevem, de mivel a Réka, eleve "ka" végződésű, olyan mint ha eleve becenév lenne.
ezeket csűrve-csavarva meg nem becézés hanem hosszabbítás, ráadásul idióta hangzásúak.
páran hívnak Rékusnak, utálom, 30+ már olyan hülyén hangzik mint ha babának gügyögnének. sógorom Rékucinak hív, az ő szájából elviselem mert olyan hanglejtéssel mondja amitől hangzatos lesz, de mástól nem :)
szerintem ne becézzétek vagy adjatok mellé másik nevet. elég rövid név, szerintem elférne mellé, én legalábbis örültem volna neki :)
Köszi mindenkinek :)
7. válaszoló: köszi a tanácsot, de tapasztalatból tudom, hogy a második névvel sok a gond...:)
Rékácska, Rékuci
De ha beírod a google-be, hogy Réka becézése akkor szerintem hoz ki sok találatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!