Hogyan lehet becézni a Réka nevet?
Figyelt kérdés
Ez a név tetszik, de nem tudom hogy lehet becézni. Esetleg nem is kell?2014. máj. 2. 21:59
11/19 anonim válasza:
Ne, kérlek :D Én is Réka vagyok, néhányan a lehető leghülyébb nevekkel ruháztak fel (Rékucikácska), pedig szerintem a Réka a maga egyszerűségében a legszebb. :)
13/19 anonim válasza:
Szintén Réka...
Rengeteg becenevem és művésznevem van, de egyik sem a Rékából ered.
Rajztanárom mindig Rékikécskének szólított... Az emléktől is feláll a szőr a hátamon, pedig bírtam azt a tanárt... :)
14/19 anonim válasza:
Szerintem sem tanácsos becézni. :)
15/19 anonim válasza:
Én utálom, ha Rékának hívnak, ezért Réci vagyok
17/19 anonim válasza:
Egyik barátnőm Réka. Egy belsős poén miatt mi Reckának hívjuk (úgy ahogy leírjuk)
18/19 anonim válasza:
Réka a nevem. Ha valamit utálok,az a Rékuci. A többivel nincs gondom.
19/19 anonim válasza:
szintén Réka :)
Barátnőim Réré-nek vagy Récének (Réce) hívnak, van egy aki Renkának (Renka), és volt egy barátnőm aki úgy hívott hogy Rea :)
Apa Rékuskának, anya Rékucinak vagy Maszatnak hív, keresztanyukám Brékucnak :D
van egy tanárom aki Rékusnak.
Szóval elég különbözőek de elviselem az összeset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!