Szerintetek az Enikő vagy a Kitti név a szebb?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 16:20
42/45 Kittibaby1 válasza:
Külföldön könnyebben megjegyzik a Kittit és öreg koromra sem hangzik bénán, mert állítólag én tényleg Kitti vagyok. Jól becézhető.
Enikő egy kedves név. Enikőkre nem kiabálunk rá, mert nem is lehet kiabálva kimondani a nevet.
43/45 anonim válasza:
Szerintem a Kitty az macskahoz valo nev,olyan mintha a fiuknak adnak azt a nevet,hogy Rex!:))raadasul kenyeskedo nev szerintem a ribiknek sokkal jobban illik!az angolok a gyonyoru Katalinbol egy prostiknak valo nevet ,,beceztek,,ki!en szemely szerint az Enikot jobban adnam lanygyermekemnek,megjegyzem 23 eves vagyok,tehat nem regimodi!
44/45 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nyugodj meg teljes mértékben letagadhatod a korodat, egy névre ilyen jelzőket aggatni, hogy prostis? Komolyan mondom megáll az ész... Ribisebb mi? Talán egy Kitti csapta le a kezedről a pasidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!