Szerintetek szép név a Vica?
Szerintem nem szép név, kellemetlen lenne atomtudósként Vica névvel, főleg mondjuk külföldön. A Bianka név nagyon cigányos mostanában, legalábbis felénk (Bp), szóval igazából mindkettő rossz választás.
De nem tudom megváltoztatni, és te sem, mert nem a lányod:)
A Vica nagyon szép, de tényleg csak becenévnek.
Anno én csak Zsuzsa lettem Zsuzsanna helyett és még ezzel is rengeteget szívok (állandóan elírják), bár mostanában rengeteg becenevet lehet adni, így nem olyan durva.
Remélem, hogy már megszületett a keresztlányod és Vicának hívják. Nagyon szép név. A mi kislányunk is az. Sokat kellett magyarázkodnunk nekünk is, de arra kell gondolni, hogy nem az számít mit mondanak, hanem, hogy ki mondja. Szerintem eleve a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki az, aki tömegnevet ad a gyermekének. Mert nincs semmi fantáziája és megy a többi birka után. Má bocsánat! Hanna-Johanna, Barna-Barnabás. Akkor ezek is becézések?
Gyönyörű név, igaz rövid, nem komolytalan, hanem aranyos és pláne nem csúnya. Aki ezen bosszankodik, adjon a gyermekének olyan nevet, hogy a játszótéren elkiálltva magát 8 Bence, vagy Anna rohan hozzá, vagy az osztályban a 20-ból 9 Jázmin és Dávid áll fel egyszerre, ha a nevét mondják.
Legszivesebben világgá kürtölném a gyermekeim nevét: Vencel, Vince és Vica. A három legszebb név. Ha lesz még egy fiam Lőrinc lesz, ha lányom Zília.
Csók mindenkinek:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!