Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név a Dorotea...

Szerintetek szép név a Dorotea és a Margit?

Figyelt kérdés

Engem így hívnak, ez a két nevem van és utálom őket!!!

Főleg, hogy majdnem mindenki Dorimargi-nak szólít!A többi meg Dorinak(nem hosszú o- val)...szerintetek szép nevek?

2014. jún. 13. 12:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A Dorotea nem olyan rossz, bár nekem személy szerint nem tetszik, de a Margit az nagyon nem jó.
2014. jún. 13. 12:12
 2/14 anonim ***** válasza:
csak a dorotea
2014. jún. 13. 12:14
 3/14 anonim válasza:
51%
Nekem egyik se tetszik, de mondjuk becézve nem is rosszak szerintem. A Dori vagy Dóri szép, és nekem még a Mari is tetszik vagy Marcsi, így is lehet becézni, nem?:)
2014. jún. 13. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Egyik sem tetszik. Együtt meg még szörnyűbbek. :(
2014. jún. 13. 12:28
 5/14 A kérdező kommentje:
átnevezni meg nem tudom magam, 12 éves vagyok...
2014. jún. 13. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem a Margit nem tetszik, a Dorotea viszont igen.
2014. jún. 13. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Majd 18 évesen, ha még mindig nem szereted, változtathatsz. Vagy ha jófejek a szüleid, akkor az ő engedélyükkel előtte is.
2014. jún. 13. 12:33
 8/14 A kérdező kommentje:
szerintetek jó ötlet, ha mondok egy becenevet a szüleimnek, ismerőseimnek, h ezentúl úgy szólitsanak?A vezetéknevem Lizai, a Lizi név pedig a kedvencem...
2014. jún. 13. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Lizai Dorotea Margit? Most komolyan? Nem semmi szüleid vannak! :-/

Legyél Lizi! :) Én is erre szavaznék!

2014. jún. 13. 12:44
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem szép neved van. A Dorotea különleges a Margit hagyomànyosabb...lehet h egy nagyszülő után kaptad...és azzal sincs baj csak a mi fülünknek régies. A második névről meg nem muszaj tudomást venni én se használom sehol, illetve most 30akárhány évesen még talán kezd is tetszeni. A Doroteának is sikerülhet jo becenevet találni..a Lizi is jo csak ha eddig senki nem hivott igy akkor mire keresztülviszed az akaratod és megszokják..hát lehet hogy túl erőltetett lesz es meg téged fognak piszkálni.
2014. jún. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!