Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek a Vape konnektoros...

Ezek a Vape konnektoros szúnyogriasztók érnek valamit? Nagyon vegyszeresek? Kimondottan a kid változatát venném.

Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Duna parton lakunk, nálunk semmit nem értek. És igen nagyon vegyszeresek, kimondottan az idegrendszerre hatnak, nyilván kis mennyiségben hogy csak egy bogár haljon meg tőle, de nem egészségesek az biztos. (az egész világ nem egészséges)
2014. jún. 18. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hatékonyak, én biztosan nem a Kid változatot használom, hanem egy olyan elektromosat, amibe kis lapkát kell tenni, mindennap ki kell cserélni, de csak zárt szobában működik, ablak nyitva lehet.
2014. jún. 18. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem raid van, a korongos, meg a lapkás is.

A lapkás van még csak bedugva, de még a legyeket is elűzi, nyitva van az erkélyajtó, jön a sok idegesítő légy, ezt bedugom, 5perc és sehol semmi. ja, 9 hós a babám. :)

2014. jún. 18. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megveheted a simát is. Mi is azt használjuk és nálunk bevált. Nem szokott töménytelen mennyiségű szúnyog lenni, de azért akadt.
2014. jún. 18. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem akarok Ökoanyu meg ősanya lenni. De nem lenne olcsóbb, és biztonságosabb egy tök egyszerű megoldás? Szúnyogháló?

(Nálunk csak azért lettek legyek, mert a bejárati ajtóra még nem tettem fel a hálót, és nyitva hagytam:D)

Nem kell agyalnom, hogy ugye nem lesz baja a gyerkőcnek, ha netán hozzányúl... vagy figyelni cserélni kell e lapkát-korongot... És árban kb ugyan ott vagy nyár végére, mint egy sima hálóval.

2014. jún. 18. 20:27
 6/6 zabmester ***** válasza:

Én már évek óta használom (lapkás változat), és határozottan működik. Sajnos az ablakaink olyanok, hogy szúnyoghálót nem tudunk feltenni, vagy ha igen, az egy vagyonba kerülne, és mivel csak béreljük a lakást, nem akartunk pár év miatt annyit rákölteni, pláne úgy, hogy a legtöbb lakásban nem ilyen ablakok vannak, szóval költözéskor hagyhattuk volna itt, vagy dobhattuk volna ki, és csináltathattunk volna újat.

Mondjuk főleg a nagyszobában használjuk, nem a gyerekszobában. Este szeretnek nagyon bejönni a rovarok, amikor nyitva az ablak, és ég a villany, mert mondjuk olvasunk. Na de ha be van dugva a riasztó, akkor nem jön be egy sem, szóval én totál meg vagyok elégedve vele.

2014. jún. 19. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!