Érnek valamit az elektromos szúnyogriasztók?
Kedves Kérdező,
szerintem igen, ér valamit.
Mi azt a fajtát használjuk, amibe kis lapocskákat kell belegudni. Ebből nálunk a Raid bevált. Tavaly még muskátlis illatút is tudtam belőle venni (nem túl jó illat, de valamiért én hatékonyabbnak éreztem, mint a sima kék lapocskát).
Éjjel nyitott ablaknál alszunk és nem marnak össze a szúnyogok. Naponta kell cserélni a lapkát, nálunk este van csere, reggel kihúzzuk, következő este új lap megy bele.
Szép (szúnyogmentes :)) napot.
Ha az ultrahangosra gondolsz, az nem ér semmit, de a folyadékos meg a lapkás elektromos az jó.
Viszont én a gyerek mellett - főleg tavaly nyáron még kisebb volt - nem mertem használni.
Most másfél éves, de most sem használom. Viszont a szúnyogháló beválni látszik, mert egyelőre még nem csípkedtek össze minket. Néha egy-egy betévedt, de azt levadásztam.
Szóval én baba mellett nem mertem ilyen lapkásat vagy folyadékosat használni, csak akkor mikor még nem volt gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!