Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nagyon odafigyel a fürdető...

Aki nagyon odafigyel a fürdető összetételére az milyet használ? Törlőkendő is érdekelne!

Figyelt kérdés

Eddig Neogranormon törlőkendőt használtunk és nagyot csalódtam benne! Azt hittem egy szuper termék, és utánaolvastam, hogy mégsem!

Megtöröltem a számat vele és rendesen zsibbadt tőle, ráadásul borzasztó keserű íze van. Most értettem meg, hogy a kislányom miért utálja ha ebéd után megtörlöm a száját a Neogranormonossal!

2014. jún. 18. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gabira is rá van írva, de életben nem jutna eszembe megtörölni vele a száját. (szerintem majdnem mindegyik popsitörlőre rá van írva) "teste egész áttörlésére" DE nem a szájára!!!
2014. jún. 18. 16:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Testét, de nem az arcát. Az arcon van a száj!
2014. jún. 18. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:
olíva szappannal fürdetem és mosható popsitörlőt használok.
2014. jún. 18. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Én vizzel mosom le a babám fenekét vatta segítségével. Számomra higiéniátlan a popsitörlő. Nem is értem miért jó ha a törlő kendőn krémes nedves anyag van , amit a baba fenekén szétkenek...
2014. jún. 18. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Beba fürdető, és Pampers popsitörlő régebben zöld Huggiest használtam.
2014. jún. 19. 07:05
 16/16 anonim ***** válasza:
En mustella babafurdetot hasznalok a furdeteshez. Popsitorlesre pedig leginkabb vizes vattakorongot (nagy meretut). Szerintem ennel nincs kimelobb, igaz nem olyan praktikus es illatos, de nekunk ez a legjobb. Ha uton vagyunk, akkor is kis asvanyvizes uvegben van nalam viz, pelenkazo taskaban vattakorong, igy akar popsit, akar szajat kell torolni, nem gond. Mielott valaki lepontoz, mert bio maminak vagy osanyanak belyegez, leirom, hogy kiprobaltam mar sokfele kendot a 2 ev alatt, es leginkabb fogzaskor, amikor kipattogzott a popsija, nem is hagyta a fiam, hogy azzal toroljem meg neki, akkor jott a vizes megoldas, es azota is elonyben reszesitem a kendokel szemben.
2014. jún. 24. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!