Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nagyon odafigyel a fürdető...

Aki nagyon odafigyel a fürdető összetételére az milyet használ? Törlőkendő is érdekelne!

Figyelt kérdés

Eddig Neogranormon törlőkendőt használtunk és nagyot csalódtam benne! Azt hittem egy szuper termék, és utánaolvastam, hogy mégsem!

Megtöröltem a számat vele és rendesen zsibbadt tőle, ráadásul borzasztó keserű íze van. Most értettem meg, hogy a kislányom miért utálja ha ebéd után megtörlöm a száját a Neogranormonossal!

2014. jún. 18. 16:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Mindenről olvashatsz mindenfélét, nem érdemes őrült összetevő fürkészésbe kezdeni, hacsak nem allergiás a lányod. Mi Babé fürdetőt használunk, és Libero törlőkendőt egyébként, tökéletesnek találom mindet (születésétől ezeket használjuk).
2014. jún. 18. 16:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Rossmannos Babydream extrasensitive termékeket használunk. Nagyon szép az INCI-jük, semmi káros anyag nincs bennük.

Mi teljesen meg vagyunk vele elégedve.

2014. jún. 18. 16:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A baba száját ne törölgesd törlőkendővel, nem arra való! Mindegyik vegyszeres...

Amúgy a Mülleres rózsaszint használtam belőle, az egész rendben van, az összetevőit tekintve.

Fürdetőt meg a dm-es Babylove saját márkást, minden mentes, ekcémás gyerekeimnél is bevált.

2014. jún. 18. 16:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, a Rosmannos is jó, azt is próbáltam, de nem szerettem, mert nekem túl vékony volt, és folyton átment rajta a cucc, gondolom érted :D Nekem a Mülleres vált be jobban, azt vettem mindkét gyereknél.
2014. jún. 18. 16:08
 5/16 anonim ***** válasza:

A száját semmi vegyszeressel nem törölném meg! Oda viszem a csaphoz és lemosom az arcát vízzel. (6 hónapos) kezét szintén vízzel vagy fürdető krémmel (gyógyszertári, orvos írja) mosom meg. Barátnőm soha nem használt popsitörlőt csak vizes vattával törölte a fiát. Gyógyszertári fürdető teljesen jó, minden ami "bolti" az vegyszeres. Vannak bio termékek ahol még érdemes körülnézni. Illetve vannak oldalak ahol házi krémeket, törlőkendő recepteket írnak le, ezekhez te választod a hatóanyagokat. Olívaolaj, mandulaolaj, avokádó olaj nagyon jó kiszáradt bőrre, csapvíz mindenre jó, felmosni mosódió val szoktam (4-5 szem dióra öntök forró vizet és hagyom állni fél órát). Neormagormonból csak a tubusos jó semmi más termékük nem jó, szerintem. [link]

[link]

[link]

2014. jún. 18. 16:09
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
5 vagyok: a lényeg le maradt, én mindig más popsitörlőt veszek hogy egyik méreg anyag se halmozódjon fel. Eleinte nagyon figyeltem az összetételre, nagy bio anyuka voltam, mosható pelenka meg minden, hát bele fáradtam, anyagilag sem lehet győzni, és babával nem tudok 51 helyre elmenni, hogy a "bio" kellékeket beszerezzem.
2014. jún. 18. 16:13
 7/16 anonim ***** válasza:
2014. jún. 18. 16:21
 8/16 anonim ***** válasza:

fürdetőből a pezodermet ajánlom. tényleg nagyon jó és kímélő, emellett kiválóan tisztít. (korábban vizes alapú, gyógyszertárban kikevertet használtunk, de a nem egész egy éves fiam mostanra már úgy össze tudja koszolni magát, h azzal egyszerűen egy csomó minden nem jött le róla.). elég drága, olyan 2500 ft egy tégely, de relatíve sokáig elég. gyógyszertárban, vény nélkül kapható

törlőkendőből sokfélét használok: az extrasensitive rossmann szerintem a legjobb, de ha nem férek hozzá (tök messze van a rossmann), akkor libero és pampers, bár ez utóbbit kevésbé szeretem. ami kizárt nálam: johnsons (és nivea, de nekik talán nincs is popsitörlő kendőjük)

2014. jún. 18. 16:31
 9/16 A kérdező kommentje:
Erre a Neogranormonra rá van írva, hogy "a baba egész testének áttörlésére ajánljuk".
2014. jún. 18. 16:32
 10/16 Tica0121 ***** válasza:
Én a gyógyszertári fürdetőt használom és a Tesco-s newborn törlőt.
2014. jún. 18. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!