Aki nagyon odafigyel a fürdető összetételére az milyet használ? Törlőkendő is érdekelne!
Eddig Neogranormon törlőkendőt használtunk és nagyot csalódtam benne! Azt hittem egy szuper termék, és utánaolvastam, hogy mégsem!
Megtöröltem a számat vele és rendesen zsibbadt tőle, ráadásul borzasztó keserű íze van. Most értettem meg, hogy a kislányom miért utálja ha ebéd után megtörlöm a száját a Neogranormonossal!
Rossmannos Babydream extrasensitive termékeket használunk. Nagyon szép az INCI-jük, semmi káros anyag nincs bennük.
Mi teljesen meg vagyunk vele elégedve.
A baba száját ne törölgesd törlőkendővel, nem arra való! Mindegyik vegyszeres...
Amúgy a Mülleres rózsaszint használtam belőle, az egész rendben van, az összetevőit tekintve.
Fürdetőt meg a dm-es Babylove saját márkást, minden mentes, ekcémás gyerekeimnél is bevált.
A száját semmi vegyszeressel nem törölném meg! Oda viszem a csaphoz és lemosom az arcát vízzel. (6 hónapos) kezét szintén vízzel vagy fürdető krémmel (gyógyszertári, orvos írja) mosom meg. Barátnőm soha nem használt popsitörlőt csak vizes vattával törölte a fiát. Gyógyszertári fürdető teljesen jó, minden ami "bolti" az vegyszeres. Vannak bio termékek ahol még érdemes körülnézni. Illetve vannak oldalak ahol házi krémeket, törlőkendő recepteket írnak le, ezekhez te választod a hatóanyagokat. Olívaolaj, mandulaolaj, avokádó olaj nagyon jó kiszáradt bőrre, csapvíz mindenre jó, felmosni mosódió val szoktam (4-5 szem dióra öntök forró vizet és hagyom állni fél órát). Neormagormonból csak a tubusos jó semmi más termékük nem jó, szerintem. [link]
fürdetőből a pezodermet ajánlom. tényleg nagyon jó és kímélő, emellett kiválóan tisztít. (korábban vizes alapú, gyógyszertárban kikevertet használtunk, de a nem egész egy éves fiam mostanra már úgy össze tudja koszolni magát, h azzal egyszerűen egy csomó minden nem jött le róla.). elég drága, olyan 2500 ft egy tégely, de relatíve sokáig elég. gyógyszertárban, vény nélkül kapható
törlőkendőből sokfélét használok: az extrasensitive rossmann szerintem a legjobb, de ha nem férek hozzá (tök messze van a rossmann), akkor libero és pampers, bár ez utóbbit kevésbé szeretem. ami kizárt nálam: johnsons (és nivea, de nekik talán nincs is popsitörlő kendőjük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!