Név dilemma! Nekem ez neki az nem tetszik. Szerintetek?
előző vagyok. bocsánat, most esett le, hogy a Donát a keresztneve, nem vezetéknév :/
Donát Bence után Denton Bende... borzasztó, még ikreknek se adnék 2 ilyen egyforma nevet ;)
Ne haragudj, de nekem a Denton keresztnév nagyon idegen, nem is tudtam, hogy lehet anyakönyvezni és még a jelentését is meg kellett keresnem.
Tudtátok egyébként, hogy völgylakó a jelentése? :)
Ettől függetlenül is nagyon furcsa, erőltetett ez a keresztnév- főleg így, hogy Szabó Denton meg Horváth Denton, meg Újfalusi Denton meg Simon Denton- szóval magyar vezetéknevekkel nem cseng túl jól.
Emellett (ha már angolozunk :) nekem nagyon a dentist, dental (fogorvos, fogászati stb.) szavakra emlékeztet, olyan, mint a frogériákban az alsó sori olcsó szájvizek vagy fogkrémek neve.
Az Olivér, Levente és a Bende név teljesen rendben van- de a nagy testvér Bence neve miatt a Bendét lehet, hogy inkább csak másodiknak adnám, ha már mindenképpen adni szeretnétek.
Szerintem még egy picit gondolkodjatok :)
...előző vagyok (a fogkrémes:)
Hopp- rákerestem azért még erre a névre.
Azt sem tudtam, hogy Nagy-Britanniában 14, USA-ban 10 város neve is Denton (különböző államokban persze).
Meg valami eljárás neve is, az elektromikroszkópoknál.
:)
Egyébként honnan jött az ötlet erre a névre?
Dorián Bendegúz.
Dávid Boldizsár.
Dávid Bercel.
Denton Bende - nekem is valami olcsó szájvíz ugrott be, amikor olvastam.
Vagy szopogatótabletta, a Tantum verde után. Tényleg olyan, mint valami hülye márkanév, akkor már inkább tényleg Levente vagy Olivér.
Hát most el is gondolkodtam! Ha már ennyien írtátok, hogy nem tetszik. Azért kértem a véleményeket mert nem szeretném ha esetleg mégis olyan nevet kapna amit ha idősebb lesz akkor nem használ szívesen vagy netán szégyelne.
A vezetéknevünk Gajdics és igen nehéz szépen csengővé tenni :)
A kisfiam első neve Donát amit Doninak becézünk. A második nevét a Bencét a Mamija adta neki és nagyon kevesen használják.
Van esetleg ötletetek olyan névre ami illik a vezeték névhez és kicsit szorványosabb mint a Levente?
Norman, Nemere, Andor, Márton.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe. :D
Gajdics Olivér Bende
Gajdics Adorján Bende
Gajdics Milán Bende
Gajdics Balázs Bende
Gajdics Benjamin Bende
Gajdics Vince Bende
Gajdics Marcell Bende
Gajdics Vencel Bende
Gajdics Viktor Bende
Gajdics Kristóf Bende
Gajdics Alex Bende
Gajdics Nolen Bende
Gajdics Ákos Bende
Gajdics Márk Bende
Gajdics Nándor Bende
Gajdics Zsigmond Bende
Gajdics Dénes Bende
Gajdics Máté Bende
Gajdics Zalán Bende
Gajdics Larion Bende
Gajdics Zente Bende
Gajdics Dorián Bende
Gajdics Mátyás Bende
Gajdics Hunor Bende
Gajdics Ábel Bende
Gajdics Gergő Bende
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!