Miért mondja mindenki, hogy ne két gyereket vállaljunk, hanem hármat?
hát mert nagyon szeretik heccelni a másikat
annyit vállaljatok amennyit tisztességesen fel tudtok nevelni és nem kell emiatt nélkülözni
Az előzőekkel egyetértek, de ezt azért szokták mondani, hogy szaporítsák az embereket...
Egyet szülni az anyáért, egyet az apáért, és így csak ti lesztek pótolva, ha meghaltok majd, viszont ha mégegyet szültök, az egy plusz embert jelent...de természetesen annyi gyereket vállaljatok, amennyit Ti akartok, és el tudtok tartani...:)
Szia!
Amióta az eszemet tudom,mindig anya akartam lenni.Ha anyagilag megtehetnénk egy rakat gyerekünk lenne:)!Viszont megelégszem a két egészséges fiammal.
Sokan azért akarnak három vagy több gyermeket,mert több a kedvezmény,és nincs munkahely,ahova vissza lehetne menni.
De épp ésszel belegondolva ennek a 2 gyereknek sem biztos,hogy meg tudok majd adni mindent,nem biztos ,hogy a felsőfokú sulit ki tudom majd nekik fizetni.
Persze amíg kicsik,addig mindegy,hogy hányan vannak,de ha nagyobbak,akkor nagyobbak lesznek az igények is.
(Jelen pillanatban,ha 3 gyerekünk lenne,akkor 100 ezer forinttal kapnánk több fizetést,mert 3 gyerek után nem adóznánk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!