9 év családi fénykép- és videóanyagát vágom össze ajándékba, milyen zenét ajánlotok, amiben nincs szöveg?
Én is most effélét szeretnék, de még nem tudom, hogy melyik alkalomra. Novemberben leszünk 10 évesek, de júliusban lesz az első házassági évfordulónk, viszont karácsony tájékára várjuk második gyermekünket...így szerintem születése után fogom én elkészíteni, hogy már a pici is benne legyen, de már én is agyalok, hogy milyen zene legyen:D
Valami családi aranyos zene kéne, de még tippem sincs. Olyan kéne, ami nem túl nyálas, mert párom nem nagyon szereti azokat. Egy ilyen videót egyszer már összeválogattam a kislányunkból, nagyon nagy sikere lett:D
Köszi! Jaj, tényleg, az Amelie, az szuper lesz, végignézem a filmzenéket.
Én is a tízéves házassági évfordulóra tervezem, de még sok munka lesz vele, felturbózom a képeket, mert kis ócska gépekkel lettek készítve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!