Léteik, hogy egy gyermek minden látható ok nélkül belázasodik? Nem látszik rajta hogy beteg lenne fájna a torka!
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 08:03
11/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok,nekünk 1 hét után volt vérvétel,ne aggódj,ha kap antibiotikumot,1-2 nap alatt újra ördögfiókád lesz...Bár az én lányom csak 39.5 fokos láznál dőlt ki igazán,addig simán pörgött ugyanúgy.Kérheted a dokitól a vérvételt,vagy előtte menjetek el fülészetre,kérhetsz tőle vizelet vizsgálatot is,ha nem a torka,tüdeje a baj(ami házidokinak is látható.Én nem várnék a helyedben sokat,holnap elintézném ezeket a dolgokat.Minnél hamarabb derül ki az esetleges gond,annál könnyebb lesz a gyógyulás.Kicsit időigényes a dolog,de legalább kizárhattok bizonyos dolgokat.Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!