Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a ramenos...

Mit kezdjek ezzel a ramenos noszemellyel?

Figyelt kérdés
Egy osztalyba jarnak a gyerekeink,es nehe megker, hogy hozzam mar el az o gyereket is,mert keson er erte,olyan a munkaja,hogy eppen beesne az iskolai ugyelet vegere. Hazafelejovet neki utba esunk,itt felveszi a gyereket. Ezzel nincs is gond,mert ugyis megyek az enyemert,ugyis itt jon haza az anyja,miert ne hoznam el. De. Mostmar rendszert uz belole,van hogy egy heten keresztul en hozom a kislanyt,aztan mikor ideer,itt ul 5-7ig,nem mondja,de tudom,hogy azert mert mar nem akar hazamenni azelott hogy felveszi a ferjet,mert megy erte a munkahelyere. Meg se kerdezi maradhat e. Hozzateszem,hogy azert intelligens de piszkos nsgy manipulator,erre tegnap jottem ra. Tegnap szabadsagot vett ki,mert bemutato ora volt a suliban. Aztan hiv 10 korul,hogy a lanxomat hozom e ebed utan,mert akkor kellett ertuk menni. Mondom,persze. Es hogy elhoznam e az ovet is mert olyan rosszul van-kutya baja se volt-nem akarbalesetet okozni. Pfffff. Mondtam h nem,mert nem haza megyek. Hat basszus,na kikeltem magambol. Ilyet!!!!! Ja es a ferje is szabin volt. Plusz meg azt hiszi vagy azt akarja hinni hogy a lanyaink olyan csodalatos baratnok,holott az o kolyke egy szemtelen kis fruska,koszonni sem tud 8 evesen,semmit nem koszon meg,elvarja hogy kinyissam neki a kocsisjtott. Hat ez odaba...Mondtsm neki nem tul kedvesen hogy mirevar,fogja meg es szalljon kifele,mert en biztos nem nyitom ki neki. A gyerekeink 8 even keresztul egy osztalyba fognak jarni,nem akarok haragban lenni ezzel a novel,nem akarok konfrontalodni. Hogy lehet leepiteni ugy h ne sertsem meg? Mert meg fog az tuti,olyan. Mert vegulis ugyis megyek a gyerekemert es ugyis itt jon haza....ez neki tokeletes erv,es ezzel tart "sakkban".Ja es olyan fura mert kb mindennap felhiv ilyen,olyan iskolai ugy miatt,eskuszom nem ertem miert. En sosem hivok senkit,max a tsnitonot ha kerdesem van. Kesz vagyok tole.
2014. jún. 12. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Elhozni még lehet elhoznám a gyereket, de megmondanám neki ,hogy nem érek rá 5-7 vagy amikor nálatok van ülsz és beszélgesz vele vagy csinálod a dolgot?
2014. jún. 12. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Durva na...én vagyok aki privátba írt.

Én már sokszor nem vettem fel a telefont, főleg mikor 4 előtt hív, akkor tudom, hogy cipelnem kéne a gyerekét. Majd mikor hazaértünk visszahívtam ártatlanul, hogy kerestél? És mikor kezdte a mondókát mondtam neki, hogy sajnos már itthon vagyunk...meg, hogy otthon hagytam a telómat töltőn azért nem tudtam felvenni.

2014. jún. 12. 15:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolso valasz jooo :) De szerintem ha megegyszer megker,megmondom kerekperec,hogy igy nem tudunk delutanra semmit szervezni,sot van hogy en se erek oda a gyerekert,mert megyek a ferjemmel dolgozni. De multkor pl siman mondta h nrm gond hogy a sogornom hozza el. Beszaras.Durvan pofatlan. Most is megyunk majd el,mennem kene keszulni,gyerekeket furdetni,stb,oltozni,de itt ugrabugral ez a kis beka. Mar huszadjara szolok ra h halkitson magan,itt max en kiabalhatok. A telefont ha fel is veszem olykor-de mar okosabban, visszahivni nem fogom. Nem vagyok en se bebiszitter,se szeretetszolgalat. Rajtam ki segit ha segitseg kell amugy? Ha en lennek nagy sz..ban nem vagyok biztos h segitene.
2014. jún. 12. 16:23
 14/19 zabmester ***** válasza:

Szerintem beszéld meg vele, hogy neked ez így, ilyen rendszerességben azért már gondot okoz, mert nem tudtok a nap többi részével tervezni. Simán el tudom képzelni, hogy nem is sejti, hogy neked ez baj, és örül, hogy "barátkozhat" veled, vagy legalább is ő azt hiszi, hogy ez barátkozás, meg hogy nem is tűnik fel neki, hogy ez már átment a részéről kihasználásba.

Mondjuk az ügyfélfogadás nem jelent semmit, attól még a munkaideje valószínűleg nem csak addig tart, amíg ügyfél van. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a néha-néha szívességkérés még elmegy, de az, hogy állandóan téged ugraszt, az nem. Másoknak ezért fizetni szoktak és úgy hívják őket, hogy bébiszitter. Az ismerőstől való szívességkérés viszont nem így néz ki.

Vagy még azt megteheted, hogy mondjuk két hétre előre kéred tőle, hogy mikor szeretné, ha a gyerekéért mennél, és ha így is képest minden hétköznap igényt tartani rád, akkor simán mondd meg neki, hogy ennyit nem tudsz vállalni, legfeljebb egy héten egyszer.

2014. jún. 12. 16:48
 15/19 A kérdező kommentje:
Hat igen,en is gondoltsm ra hogy talan o eszre se veszi magat. De a tegnapi hivas utan kiderult h o gyonyoruen kihasznal,mondvan mert en ugyis megyek az enyemert...blabla. Ket gyerek mellett erre nincs kspacitasom. Ma ugy jott a gyerekert h a zuhany alatt voltam,a lanyom engedte be,kiserte ki az osztalytarsat,kozben a kicsi is kiment az udvarra,persze a nagxlanyom ra nem figyelt,massal volt elfoglalva persze,ajto tarva nyitva.....orditani tudtsm volna,egy szal torolkozoben intettem nekik,mert indultak,megkoszonte de ment is,ugy tereltem be a gyerekeimet egy szal semmiben. Rettegek mikor hiv h mikor mehet at a lanyom,mikor johet az ove es persze mikor aludhat itt. De ezt nem akaromh itt aludjon. Eleg nekem az en kettom,s kicsi amugy is problemas,az idegeimet probara teszi. Ezt fogom mondani ha itt akar aludni. Nincs kapacitasom,idegrendszerem. Kesz. Eszi eszi,ha nem nem. Ez van es kesz. Sorry.
2014. jún. 12. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Privátos vagyok aki hasonló helyzetben van. Nekem olyan pofátlanul behízelegné magát az említett anyuka, hogy előadta nekem egyszer, hogy ő olyan szépet álmodott...kérdem, mit? Mondja: azt mondtam neki, hogy lehetnénk barátnők :-D pofám leszakadt...majdnem kiröhögtem. Hol él ez? Nem szeretem ezeket a pióca típusú embereket akik még észre sem veszik magukat!
2014. jún. 12. 21:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja,es hogy miert vagyok meg biztosh manipulator? Facebookon olyanokat oszt meg pl hogy "ne erezd rosszul magad ha valaki elutasit teged,mert az emberek a draga dolgokat utasitjak el,mert nem engedhetik meg maguknak". Nem emlekszem ezt mikor osztotta,de gyanitom,mikor kozbe jott 2x vmi es nem hoztam a gyereket.
2014. jún. 13. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Mikor mondod meg neki?
2014. jún. 13. 11:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Ha megint hiv hogy hozzam el. Mondjuk mar vege a sulinak. De mivel nyaron is dolgozik,be fog probalkozni nalam lepasszolni. Nem szeretek mas hata mogott beszelni, terelni,kertelni, az a teny,hogy nekem ez sok,faraszto,felelosseg es nem tudunk spontan programot szervezni. Meg fog sertodni es el fog hordsni mindennek a hatam mogott,mert o ilyen furkalos, a tanito ellen is uszit,hu,de nagyon finoman,hogy eszre ne vegyem hogy ez az,probalja ugy intezni h a piszkos munkat en vegezzem a tanar fele. Persze eszre vettem,mert nem vagxok olyan hulye mint azt o hiszi. Ha nem hiv fel multkor a hattyu halalaval hogy delben vigyem neki haza a gyereket mert nehogy balesetet okozzon(meg a lanyom is rohogott),talan most nem is lennek ennyire bepoccenve.
2014. jún. 13. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!