Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kérik terhes hasi...

Miért kérik terhes hasi ultrahangon (tehát nem hüvelyi uh), hogy combközépig letoljam a nadrágot és alsónemüt?

Figyelt kérdés
Nem egyszer futottam bele, hogy ezt kérték. Fiatal orvosnő, idő orvos... elég kellemetlen, mert semmi logikát nem látok benne, hogy miért nem elég csak a pocakot kirakni, miért kell letoljam az alsóneműt is???
2014. jún. 11. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett a bugyit letolni.

Kérdezd meg ott, ahol ezt kérik, hoyg miért.

2014. jún. 11. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem soha nem kértek ilyet. jól letolatták velem a nacim a pocakom alá és vattapapírt tömtek a nacimba, hogy ne legyen zselés.

de hát felnőtt nő vagy, nyugodtan kérdezd meg, hogy miért van erre szükség, sőt azt is megmondhatod, hogy neked kellemetlen letolni a térdedre a nadrágot! egyébként tök jogosan...

2014. jún. 11. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Ajjajajj...ez gáááááz! Nem kéne.
2014. jún. 11. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem kérték, szerintem kérdezz rá!
2014. jún. 11. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
énis jártam így egyszer. Hasi uh volt és kijelentette az orvos h toljam le a nadrágot és a fehérneműt combközépig. Na onnantól kezdve soha nem mentem akkor uh-ra mikor ez az orvos volt
2014. jún. 11. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Már én is jártam így. Nem is értettem, hogy miért kell és nagyon kellemetlen volt az a helyzet.
2014. jún. 11. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig csak a hasam raktam ki és egy kivétellel körbe tapétázták a ruhám,hogy ne legyen olyan....az az egy kivétel meg még direkt jól össze is kente a nacim és nem mondta volna,hogy pár centivel lejjebb húzzam.
2014. jún. 11. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
19%
Azért kell sok helyen térdig letolni, mert az a biztos. Nem akarják összekenni a ruhádat, meg azzal bajlódni miután fekszel, hogy na még lejjebb, még egy kicsit lejjebb. Nem is értem hogy jelenthet ez valakinek problémát. Ha már ennyitől kiakadtok mi lesz szülésnél? Ahol leborotválnak, beöntést adnak, turkálnak benned könyékig, vágnak, varrnak...
2014. jún. 11. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Nem toltam le combközépig, mert logikátlannak találtam. Rákélrdezni meg nem akartam, akadékoskodásnak, vagy okoskodásnak érezném.

Szülésnél tudja mindenki, hogy más lesz, de egy hasi uhn, ne kelljen már ott vetkőzni, ha meg összekeni a ruhámat, azzal ő ne foglalkozzon... eddig mindegyik doki megoldotta, hogy has alá toltam, ne kelljen combközépig, mert kínos... még jó, h nem kérik, hogy vetkőzzek le teljesen meztelenre, hogy véletlenül se kenjék össze a ruhámat :D

2014. jún. 12. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!