Lehet e gyereked a nélkül, hogy lenne benne férfi?
Figyelt kérdés
Mint egy baleset. Menstruáció közben ,,termékenyül" meg a petesejt. Valami ilyesmit hallottam. De persze ez már csak olyan nőnél fordulhat elő, akinek már több gyereke van. Ti mit gondoltok? Tud valaki valami tudományosat erről?2014. jún. 8. 16:45
1/8 anonim válasza:
S mi termékenyíti meg a petesejtet?
2/8 reptoid válasza:
Mi van?
Nem, nem lehet. A spermiumok nem raktározódnak el a nőkben. De még ha így is lenne, pár nap alatt elpusztulnának. A menstruációnak ehhez mi köze van?
3/8 anonim válasza:
Hogy termékenyül meg, ha a megtermékenyüléshez sperma kell?
És mivel 46 az ember kromoszómaszáma, ennek csak a fele van benne a petesejtben, 22 testi és egy X nemi kromoszóma. A hímsejteben is 22 testi és egy nemi van, ami lehet X vagy Y. Ha két X találkozik, annor nőnemű lesz a gyerek, ha X és Y, akkor hímnemű. Szóval a 46-hoz kell mindkét nem.
Szóval olyan nincs, hogy "szeplőtelen fogantatás"
4/8 anonim válasza:
Véletlenül nem, csak génsebészettel. Petesejt ,,fél" sejtmagját kicserélik egy egész sejtmagra, tehát zigótát csinálnak belőle és lombikbébiként visszaültetik osztódás után az embriót.
5/8 anonim válasza:
Sperma nélkül nem termékenyül meg a petesejt. Menstruáció közben, előtt, után, a ciklus bármely napján teherbe lehet esni. Én is valőszínű, hogy a mostani terhességemmel mensi előtt termékenyültem meg, mert mikor azt hittem, hogy 6+6 vagyok, akkor mentem először uh-ra és közölte a doki, hogy 9 hetes vagyok. Pedig bazi erős mensim volt.
6/8 anonim válasza:
Biológiailag képtelenség. Tudományosan állítom, hogy petesejt önmagától nem termékenyül meg. Ilyen balesetek nincsenek. Férfi kell.
7/8 anonim válasza:
Ha hímnős faj lennénk, akkor lehetséges lenne.
Ez elég tudományos??? :D
Ülj le! Egyes!!! :D
8/8 anonim válasza:
Ez megtörtént? Mert akkor te vagy Szűz Mária 2.0... Ez teljes lehetetlenség. Mint ahogy a fentiek is mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!