Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól alussza át babád az...

Mikortól alussza át babád az éjszakát? Ha megkezdtem a hozzátáplálást az segíthet, hogy átaludja?

Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6 hét, 5 hét, 4 hét. Mindegyik anyatejes volt. Mivel nem a vacsorát fogod kiváltani először, szerintem nem érsz el vele sokat.
2014. jún. 6. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
2-4 hónapos koráig átaludta. Most 10 hónapos, de még megébred.
2014. jún. 6. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Még annyi, hogy dupla vacsi van. Fürdés előtt rendes vacsi, fürdés után szopizik. De 1-2-szer így is felébred. Pedig bővan van tejem. Nem tudom, miért ébred.
2014. jún. 6. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
7 hónapos kora óta hason altatom, azóta szunya van reggelig
2014. jún. 6. 21:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is átaludta 4 hónapos koráig. Most 7 hónapos, de 2-szer minimum felébred egy éjszaka.
2014. jún. 6. 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:

3 hetes kora óta, most 2,5 éves és nagyon jó alvó, ami úgy néz ki, hogy este 7:30, max 8 mikorra elalszik, és reggel 8 körül ébred. Nagyon ritkán előfordul, hogy "korán kel", ez 6:30-7 óra szokott lenni. Ilyenkor éhes, vagy rosszat álmodik.(ezt ő mondja)

Anyatejes volt 1,5 éves koráig kapott.

2014. jún. 6. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:

fura egy kérdés :)

7 hónaposan nem azért kéne elkezdeni a hozzátáplálást, hogy aludjon.

nyilván ha 4 hónapos koráig átaludta az éjszakát akkor azóta nem elég az anyatej. de ettől függetlenül már pár hete el kellett volna kezdened, mert ürül a szervezetéből azok az ásványi anyagok, vitaminok amiket nem kap meg anyatejjel...

első pár hétben olyan kis mennyiséget tud majd kanalazni, hogy nem lesz változás, de ha belejön és jól összehozod az étkezéseket akkor nyilván javít a dolgon.

ettől függetlenül próbáld ki, hogy fürdés előtt adsz neki tejbegrízt vagy tejberizst, majd fürdés után szopizik, ez be szokott válni.

(vízzel főzd fel sűrűre és ha kihűlt, öntsd fel anyatejjel vagy tápszerrel) grízt és rizst is kaphat 7 hónaposan!

2014. jún. 6. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:

változó, nekem az első valahogy 1 éves kor előtt kezdte el. most a kicsi 5 hetes korától mondhatni át tudja aludni

elalszik 7-8 felé és reggel 5 körül ébred

2014. jún. 7. 06:24
 9/11 anonim ***** válasza:
8 hetes kora óta. Most 2 éves, azóta talán 7-8 alkalommal ébredt fel éjjel, de annak mindig a fogzás volt az oka.
2014. jún. 7. 06:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Az enyèm egy éves, minden éjjel megkel, pedig ő már eszik mindent!

Nem azért kelnek fel a babák mert éhesek!?

2014. jún. 7. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!