Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek van lehetőségem...

KingCunyka kérdése:

Szerintetek van lehetőségem ingyen hasplasztikára tb-n keresztül? Csak mert hallottam már erről.

Figyelt kérdés
1hónapja szültem, 92kg voltam szüléskor...kislányom 4140g-al lett és 55cm-el...iszonyatosan csúnya lett a hasam...nagyon lóg a bőr és rengeteg stria keletkezett rajta...mivel a pici lányom bal oldalom feküdt mindig ezért az az oldal úgy néz ii mintha leszakatt volna...ja és most 82kg és 160cm vagyok.
2014. jún. 4. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, már nincs ilyen lehetőség, ha csak esztétikai a dolog. Nekem 3 gyerkőcöm van, az első után nem volt gond, aztán egymás után (1 év különbséggel) jött a két kisebb. Szörnyen lóg a bőr a hasamon.
2014. jún. 4. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Úgy tudom nagy súlyvesztés után, és ha bizonyítottan tudod tartani az új súlyodat egy évig, akkor lehet tb-re.
2014. jún. 4. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagy tartós súlyvesztés, megnyilt hasfal,köldöksérv, de csak azért mert szültél 1 gyereket és 10 kilót fogytál sajna nem ingyenes, de a helyedben beszélnek egy sebésszel aki pontos infot tud adni
2014. jún. 4. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak nagy minimum 10 bmi-s fogyás után csinálják meg, én most készülök rá, de a terhesség súly nem számít kezdő súlynak, csak a szülés utáni.
2014. jún. 4. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:

És a kezdő súlyt mivel lehet "igazolni"? Mert a terhesség alatti mondjuk benne van a kiskönyvben, de utána nem jegyzeteli ezt senki.

Ez a kérdés engem is érdekel, elég sok +kg van rajtam, és a bőröm így is lóg. A fogyással egyre rosszabb a bőröm.

2014. jún. 4. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
A fogyás megkezdése előtt a kezelőorvosod rögzíti a súlyt. Nekem már bőven meg van a -10 bmi 15 is, de még várok a műtéttel, mert még 20at akarok fogyni.
2014. jún. 4. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly volt tb támogatott hasplasztikám.Én tőbb mint 30kg fogytam(30kg a min.hogy megcsinálják ingyen).A kezdő súlyod a szülés utáni súly,ezt a háziorvosnak kell majd igazolnia.Terhesség alatti testsúly nem számít.
2014. jún. 5. 10:01
 8/10 zabmester ***** válasza:

Elméletileg lehetséges, de elég komoly feltételeknek kell megfelelni hozzá. Én majdnem hét éve szültem, nagyon sokat tágult a bőröm és olyan is maradt, hiába fogytam le, de sajnos idáig még nem tudtam elérni, hogy tb-re megcsinálják, és valószínű, hogy nem is fogom, mert a legmagasabb testsúlyom pár kilóval kevesebb volt, mint amennyi ehhez kellene. Ha ezt akkor előre tudom, komolyan letoltam volna pár csokitortát terhesen :D

De azzal jársz a legjobban, ha elmész a háziorvosodhoz, és tőle kérsz felvilágosítást, ő ennek sokkal jobban utána tud nézni.

2014. jún. 5. 12:26
 9/10 zabmester ***** válasza:

Ja bocsánat, igaz, a terhesség alatti súly nem számít, így kicsit félreérthető volt, amit írtam.

Mindenesetre ha ebbe bele szeretnél vágni, akkor konzultálj az orvosoddal, mert ő fogja tudni hitelesen rögzíteni a kezdő súlyodat.

2014. jún. 5. 12:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Mindenképp utána járok.
2014. jún. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!