Van olyan oldal ahol olcsón esetleg ingyen juthatok hozzá babaholmikhoz?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy nem állunk jól anyagilag. 21 hetes kismama vagyok. Sajnos a pàrom fizetèsèbõl nehezen èlünk meg. Én a terhessèg elõtt nem dolgoztam. A pàrom súlyos beteg igy, a gyògyszerekre/kezelèsekre is kell a pènz. Màr ott tartunk hogy a szomszèdtòl kèrtem kölcsön pénzt.
Tudtok olyan oldalakat ahol viszonylag olcsón jutok babaholmihoz?
Köszönöm!
Miből akarod majd eltartani a babát ha a párod beteg és ketten is alig éltek meg? A picinek nem csak ruha kell majd!
A babaérdekében vetesd el! Még beleférsz az időbe.
21 hetes terhes hogy vetetné már el ? 12 hétig lehet elvetettni.
Nem vagy normális hogy ilyet írsz neki hogy vetese el.
Nekem 3 hónapos a kis fiam , van egy 6 éves kislányunk is, Páromat megszűnt a munkahelye.
Mindenkinek az életébe beűt egyszer a krach.
Attól még lesz jobb késöbb nekik .
aprod / jofogas - on írj egy hirdetést, hogy szívesen elfogadsz mindent.
én adtam a védőnőnek babaruhákat amiket kaptam, de nem kellettek, illetve elhasználtunk, adtam babaruhákat, hogy adja oda rászoruló családoknak.
beszélj a védőnővel - úgyis járni kell hozzá terhesen is, biztosan tud neked segíteni.
vaterán 1 ft-ért is lehet jó dolgokat beszerezni, mondjuk a postaköltség alapból 425 ft, hacsak nincs közelben az eladó...
a baba születésétől 1 éves koráig a babaholmikat ha ingyen megszerzed, csak az alábbiakkal kell számolnod: pelus 35-50 db azaz kb. 1500-3000 Ft költség hetente (popsitörlő helyett nedves kis frottír törölközőt használj, jobb is), ill. popsikrém gyógyszertári 250 ft, fürdetőkrém gyógyszertári 400 Ft (ezek 2 hétig is kitartanak) és ha szoptatod tápszer nem kell, tehát küzdj meg a szoptatás sikeréért (tájékozódj a témában, mert drágább a tápszer!) illetve pár gyógyszert eleinte ki kell váltani - kb. 5eFt. nem fog még az elején többe kerülni a gyerek, aztán 1 év után úgyis látod, hogy alakulnak a dolgok, munkába tudsz állni, ha kell. amúgy családi pótlékot kapsz 12.200 ft-ot, és egyszeri anyaságit 64 ezret, meg minimális gyermekellátási segélyt, díjat, szóval ne aggódj :)
sokan segítenek ám, ha mersz kérni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!