Ilyen anyagi körülmények mellett "belefér" három gyerek?
Párommal három gyereket tervezünk.
Anyagi helyzetünk a következő:
Hitelmentes kocsi és ház, én jelenleg dolgozom, de szülés után itthonmaradnék a gyerekekkel.
Párom itthon egy kisebb vállalkozást csinál (szarvasmarhákkal foglalkozik) plusz a munkahelyén nyáron havi 200-250 ezer forintot keres, télen pedig 100 ezer forint körül.
Mi a véleményetek?
Legyél arrogáns! Az tényleg arra sarkall majd minket, hogy segítsünk!!! (nem)
mennyi a vállalkozásból befolyó zsé? az van télen is? mert ha mondjuk 200 ezer, akkor az nyáron: 450, télen 300. Az már elég szép.:)
és ez a vállalkozás egész évben van?
Szia!
Szerintem egy öt tagú család jólétéhez (hónap végén is van kaja, és belefér a váratlan gyógyszer kiadás)minimum havi nettó 400000 Ft kell. Nézd át egy éves bevételeteket, oszd le havi szintre. Ha megvan ennyi, akkor hajrá. Persze nem egyszerre lesz három gyerek, úgyhogy érdemes egy kis tartalékot felhalmozni, sose lehet tudni mit hoz a jövő.
Számolgassatok!
Jogosult lennél GYED-re? Ha igen, mennyire?
Leírtad a férjed jövedelmét.
Azt is mennyi bevétel van a vállalkozásból, de gondolom, kiadás is van hozzá. Mennyit visznek el éves szinten az állatok, és mennyi a bevétel? Mert értem én, hogy van 1 milla bevétel, de gondolom nem havonta, és az is egyértelmű, hogy az állatoknak enni kell, állatorvos, stb.
Szóval ameddig nem írod le, hogy mennyi éves szinten ebből a bevétel és mennyi a te jövedelmed szülés után, addig ne várj más választ, mint azt, hogy max. 1 gyereket vállaljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!