Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Születendő keresztlányomnak...

Születendő keresztlányomnak óriás maci vásárlása? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az iker tesómnak augusztusba fog megszületni a kislánya, én a keresztanyukája leszek. És arra gondoltam, hogy vennék neki 200cm-es óriás barna macit. Nagy a házuk tehát nem okozna gondot az órás plüss. Ti megvennétek?

Megy mindenkinek a zöld kéz! :)

2014. jún. 1. 11:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Legyen inkább 100-120cm mert azzal még játszani is tud később :D Fiam 1,5 évesen kapott egy 1m macit nagyon imádja azóta is.
2014. jún. 1. 14:56
 22/22 anonim ***** válasza:
kerdezd meg hogy mire lenne meg szukseguk.en azt szerettem ha nem ossze vissza vasaroltak nekunk hanem megkerdeztek mire van szuksegunk.es akkor tenyleg olyet tudnal venni ami hasznos
2014. jún. 2. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!