Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van valami új képessé...

Anyukák, van valami új képességetek/tulajdonságotok/testi tünetetek a szülésetek óta? Bőv. Lent!

Figyelt kérdés

Ne nézzetek őrültnek a kérdésem miatt, természetesen nem olyanra gondolok, hogy tudtok repülni amióta gyereketek van, vagy akármi :)

Hanem valami olyan dologra, ami a szülésetek előtt nem volt (a gyereken kívül :))

Csak hogy egy példát hozzak az életemből: a terhességem alatt elképesztő lett a szaglásom, és ez a szülés után is megmaradt, pedig régen teljesen átlagos voltam ilyen téren. Sajnos kellemetlen újdonságom is van, nagyon izzadós lettem, ez a szülés után 1-2 nappal kezdődött, azt mondták elmúlik, de lassan 1 éve szültem, és még mindig ez van.. nincs kellemetlen szaga, csak egyszerűen többször verejtékezem. Nektek vannak ilyen dolgaitok?

2014. máj. 31. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
folyamatosan kívánom az őszilevet napi szinten 6-8 liter lecsúszik
2014. máj. 31. 22:41
 12/18 anonim ***** válasza:

8as, sírok... :DDDDDDD

én is sajnos izzadós lettem, pedig 4 éve szültem. előtte soha nem volt ilyen gondom, terhesen kezdődött, mindig melegem van és folyik rólam a víz 25 fok felett :(

2014. máj. 31. 22:41
 13/18 anonim ***** válasza:

8-as...ezen most jót nevettem..ne haragudj!

Nekem elég szörnyű változásom van.Nem kívánom a szexet. :( Férjem már konkrétan féltékeny..pedig nem az a fajta..szerintem titokban azt hiszi hogy van valakim..pedig nem, csak a hátam közepére sem kívánom a dolgot.Mióta teherbe estem a 2. babánkkal azóta van ez..ennek már több mint 2 éve! :(

Sajnos különleges képességem az nincs.. :/

2014. máj. 31. 22:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy számmal nagyobb lett a lábam.
2014. máj. 31. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajna én is nagyon izzadok. Bár nekem sok minden változott az életemben azóta, lehet azoktól is. Nekem kisebb lett egy számmal a lábam-
2014. máj. 31. 23:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Akinek már van gyereke biztos hogy van ilyen képessége is :) pl. 2 keze 3 felé oszlik de bár ez természetes. Én pl. meg tudok fürdeni 5 perc alatt is :D és amíg a nagylány az ölembe alszik, addig lábbal altatom a picit a kocsiban.
2014. jún. 1. 00:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyobb lett a labam..sajnos a testem is de meg remenykedek mert csak harom honapja szultem.a melleim lejjebb csusztak 20cmt es puhak lettek.:-)en is birom kevesevv alvassal(sose gondoltam volna).nem vagyok olyan fazos.a hajam azota nem lesz olyan szinu mint terhesseg elott.parom szerint pedig kezdek sarkanyosodni.:-)ugyh vissza kell vennem.
2014. jún. 1. 08:20
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy nem csak én lettem megáldva új tulajdonságokkal :))

8-as, én is hangosan felnevettem a válaszodon :DD Sajnos nekem is megereszkedett kicsit a mellem, de a hátamat még nem tudom vele megmosni azért :D

2014. jún. 1. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!