Anyukák, van valami új képességetek/tulajdonságotok/testi tünetetek a szülésetek óta? Bőv. Lent!
Ne nézzetek őrültnek a kérdésem miatt, természetesen nem olyanra gondolok, hogy tudtok repülni amióta gyereketek van, vagy akármi :)
Hanem valami olyan dologra, ami a szülésetek előtt nem volt (a gyereken kívül :))
Csak hogy egy példát hozzak az életemből: a terhességem alatt elképesztő lett a szaglásom, és ez a szülés után is megmaradt, pedig régen teljesen átlagos voltam ilyen téren. Sajnos kellemetlen újdonságom is van, nagyon izzadós lettem, ez a szülés után 1-2 nappal kezdődött, azt mondták elmúlik, de lassan 1 éve szültem, és még mindig ez van.. nincs kellemetlen szaga, csak egyszerűen többször verejtékezem. Nektek vannak ilyen dolgaitok?
8as, sírok... :DDDDDDD
én is sajnos izzadós lettem, pedig 4 éve szültem. előtte soha nem volt ilyen gondom, terhesen kezdődött, mindig melegem van és folyik rólam a víz 25 fok felett :(
8-as...ezen most jót nevettem..ne haragudj!
Nekem elég szörnyű változásom van.Nem kívánom a szexet. :( Férjem már konkrétan féltékeny..pedig nem az a fajta..szerintem titokban azt hiszi hogy van valakim..pedig nem, csak a hátam közepére sem kívánom a dolgot.Mióta teherbe estem a 2. babánkkal azóta van ez..ennek már több mint 2 éve! :(
Sajnos különleges képességem az nincs.. :/
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy nem csak én lettem megáldva új tulajdonságokkal :))
8-as, én is hangosan felnevettem a válaszodon :DD Sajnos nekem is megereszkedett kicsit a mellem, de a hátamat még nem tudom vele megmosni azért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!