Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha lenne egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha lenne egy ilyen "képességetek", ti kihasználnátok?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy olyan képességre, adottságra gondolok (nevezzük akárhogy), hogy pusztán csak a személyiségetekkel elvarázsoljátok a férfiakat. Csak 5 percet beszélgettek egy sráccal, de utána 100%, hogy mély benyomást keltetek benne, és biztos, hogy meg fog keresni. Ezt ti kihasználnátok? És ha igen, hogyan?

Nyilván nem arra gondolok, hogy minden srácot meghülyítetek, de aki tetszik, annál ezt bevetnétek, mégha nem is akartok tőle többet egy egy éjszakás kalandnál?

Tudom, ez most elég kusza megfogalmazás lett, de azért remélem valamennyire érthető. :)

2014. ápr. 14. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
én nem vetném be, mert ha egy éjszakás kalandra kellene kereshetnék mást is.
2014. ápr. 14. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudtam minden lányban alapból megvan ez a képesség.
2014. ápr. 14. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egy elég terhes képesség lenne számomra. Ha minden srácot elbűvölnék honnan tudhatnám ki az igazi? Ki az aki igazán szeret? Önmagamért? Az összes hülyeségemmel és hülye szokásommal együtt?

Nálam az egy éjszakás elve nem játszik... komoly párkapcsolatnál meg hasznavehetetlen ez a képesség, mert nincs szűrés, ha mindenki belém zúg. Persze, nagyon jó dolog, ha valakit kinézek magamnak és azt be tudom fűzni, de nem mindig az a legjobb amit maguknak kívánunk. Így lehet elvenném a lehetőséget attól, hogy megismerjem az igazit. Mert az sokszor nem mindig a legjobb génekkel bíró egyén.

Én szeretek úgy összejönni a férfiakkal, hogy szépen megismerjük egymást. Barátokként. Semmi megjátszás, semmi önfényezés. A férfiak hétköznapi énjét akarom látni és megismerni... és ez elég nehéz lenne, ha elsőre játékban lennék náluk. Akkor a visszafogottabb típusok bezárkóznának vagy feszengnének... a Don Juanok meg tennék a szépet 1000-el. Szóval én köszönöm, de inkább a repülés képességét kérném ,ha lehet más szupererőt választani.

2014. ápr. 14. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!