Melyik szebb? Nem tudunk dönteni.
Gyopár vagy Ágota?
nekem is és a páromnak is tetszenek.Melyik jobb?
Gyopárt ne... olyan kis fogyatékos gyereket képzelek el Gyopárnak.. elnézést... Tompika...
Ágota remek, nagyszerű, gyönyörű!!
bocsi tudom hogy le fogtok pontozni..
"anya és honnan kaptam a nevem? - hát nehezen tudtunk dönteni kislányom így a gyakorikérdések.hu-n döntötték el az ismeretlenek"
most komoly? a gyereketek nevéről itt döntötök? család, rokonság, barátok, ti?
Kedves 25-ös:Szegény???Nekünk kell tetszedjen a neve!
Amúgy szeretnénk második névnek az Elizát, majd választ melyiket szeretné használni!
Mit szóltok az Elizához?
Hm, szerintem egész jó, még illik is az Ágotához. De azzal nem értek egyet, hogy ő dönti el, melyiket használja. Mert ahogy hívják, amelyik névvel felnő, az lesz az ő neve. Nekem is két keresztnevem van és sose éreztem, hogy választhatnék.
Szerintem a Zamírákat és hasonló kreált nevű gyerekeket kellene szegényezni... És én tök megértem, aki megkérdezi mások véleményét névváltasztáskor, mert nem elég, ha a szülőknek tetszik a név, hiszen nem ők fogják viselni, hanem a gyerek, és neki kell elviselni a név által kiváltott reakciókat!! Úgyhogy igenis fontos, mit szól hozzá a "nagyközönség". Ha szerinted elég, hogy csak neked tetszik a Kreszcencia név, akkor vedd föl magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!