Most átváltottunk a Katinkára.A Gyopár már szerintünk sem szép.Szerintetek Ágota vagy Katinka a szebb?
2014. máj. 30. 15:54
13/29 anonim válasza:
2. vagyok. Akkor a Katinka, mert nekem sem kedvenc nevem az Ágota, de a Gyopárral szemben mindenképpen nyerő volt.
2014. máj. 30. 16:07
14/29 anonim válasza:
Ágota, ez jobban megy a vezetéknévhez.
2014. máj. 30. 16:26
15/29 anonim válasza:
A kettő közül inkább Katinka. De én sokkal szívesebben lennék Gyopár, mint e kettő közül bármelyik (pedig a Gyopár sem tetszik különösebben). Talán a Kata tetszik, de a Katinka cigánylányos, az Ágota meg simán csak csúnya.
2014. máj. 30. 17:04
16/29 anonim válasza:
Huha, a 3 közül egyik sem tetszik, de ha nagyon választanom kéne, akkor Ágota...,
2014. máj. 30. 20:16
17/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon veszélyes mind a két név.
A Gyopár... nekem egyből egy gyom, magyarul gaz jutott az eszembe. Ágota pedig iszonyatosan nyers.
Tehát én nem tudok dönteni.
2014. máj. 30. 20:28
18/29 anonim válasza:
Valószínűleg nem leszek ezzel a véleménnyel népszerű (vállalom), de ezek a nevek borzalmasak. Az Ágota öreges, a Gyopár ronda, a Katinka parasztasszonyos. Akkor inkább Kata (nem Katalin), az valamivel modernebb.
2014. máj. 31. 22:29
19/29 anonim válasza:
Mindenképpen GYOPÁR!!!! Nagyon egyedi, szuper név, én biztos ezt adnám.
Az pedig baromság, hogy a gyerekek csúfolni fogják egymást, ők már ebbe nőnek fel, hogy vannak szokatlan nevek, és pikk-pakk megszokják. Az én kisfiam ovis csoportjában is van mindenféle név, a másik fiam osztályában is, és senkit nem csúfolnak a neve miatt (más miatt előfordul, de konkrétan a név miatt nem)
2014. jún. 22. 21:00
20/29 anonim válasza:
Amit az előző válaszoló írt a csúfolódásról, annak minden szavával egyetértek. :) A felnőttek szoktak megbotránkozni a furán, szokatlanon, a gyerekeknek ez a természetes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!