Hány gyerekes a legtöbb gyerekes anyuka, akit ismertek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 08:32
21/27 anonim válasza:
Vidéken a református lelkésznek 8... gondolom egyértelmű,hogy miért.
Pesten kisebbségi család 5, ugyan itt magyar családnál most jött meg 3 napja a 4.-baba.
22/27 anonim válasza:
Aki az értelmiségi sok gyerekest mondta példának...még jó,hogy. Ott van miből felnevelni lásd Orbánékat.
23/27 anonim válasza:
7 (de ebből van egy jó pár család, hozzáteszem magyarok... )
24/27 anonim válasza:
Honnn a fenéből ismer itt majd mindegyik válaszoló ilyen extrém nagycsaládokat?
25/27 anonim válasza:
Tegnap 11 óráig mindenki válasza 56 %, valaki nagyon unatkozott. Utolsó azt kérdezed,hogy minden válaszoló honnan ismer nagy családost, már ne haragudj de elég hülye kérdés volt. Válaszoltunk kb. 15, gonolod hogy csak úgy írogatunk, ha nyitott és érdeklődő vagy a vilűgra tuti te is látnál/találnál olyat családot ahol ennyi gyerek van. Ráadásul nem mindegy, hogy mit csinálsz én családsegítőben dolgoztam így nem csak egy hanem több családot is ismerek ahol 4-6 gyerek van.
26/27 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Kedves Utolsó! Nem kell nyitottnak és érdeklődőnek lennem ahhoz, hogy ismerjek 4 - 6 gyerekes családokat, mert nekem is 6 gyerekem van. Csak elcsodálkoztam, hogy manapság, amikor ilyen ritka a nagycsalád, onnan ismernek a válaszolók mégis nagycsaládokat. A Te válaszod erre a kérdésre: onnan, hogy családsegítóben dolgoztam. Látod, értelmesen is válaszolhattál volna, ha nyitott lennél a világra.
27/27 anonim válasza:
anyósom 11 gyerekes 3 ikerpárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!